Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę   1, 2  Następna
Autor Wiadomość
Len
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Pamiętacie zeszłoroczne podsumowanie? No tak... nie pamiętacie i jakoś mnie to nie dziwi bo uważam je za nieudane. Jednak w tym roku będzie lepiej, a przynajmniej taką mam nadzieję. Już jutro na łamach Jagged Alliance Center pojawi się Podsumowanie 2007r.

Jak sama nazwa wskazuje, jest to swego rodzaju zbiór najważniejszych wydarzeń. Różnica pomiędzy tym a zeszłorocznym polega na tym, że to będzie wzbogacone o miniaturki zdjęć nawiązujące do najważniejszego wydarzenia miesiąca. O odnośnikach do newsa, gdzie możecie dowiedzieć się więcej już nie wspominając. Zresztą, co ja wam będę opowiadał. Na JAC już od dawna nie było nowych artykułów, jutro będziecie mieli co czytać ;)

*
Popuś
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

Oczywiście niecierpliwie czekam... Pewnie jak zwykle się zdziwię, że "to było w tym roku? Myślałem że wcześniej..." ;)

*
nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Cieszy mnie ta wiadomosc i dobrze bedzie sobie przypomniec w malym skocie ;) co sie dzalo przez poprzedni rok.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Niestety nie pojawi się dziś. Wiedziałem, że zostało mi sporo roboty ale nie spodziewałem się, że aż tyle. Jutro powinno być ;)

*
nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Ty nie mow kiedy bedzie, tylko lepiej dokoncz i jak juz bedziesz na 110% gotowy, to oglos ze sie pojawi, bo wyniknie z tego czekanie jak na ukochana gre (JA3...). Tak BTW to wierze w twoje mozliwosci mimo iz sie nie znamy wogole.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Jakbym w ogóle nie powiedział to byłoby marudzenie :P A tak to przynajmniej czekacie i jest szansa na większą popularność artykułu bo zeszłoroczny nie przeczytało zbyt wielu :]

Nie spodziewaj się też nie wiadomo jakich fajerwerków. W takim artykule nie wiele nowego można wymyślić ;)

Edycja:
jednak dzisiaj nie będzie. Kolejnym powodem opóźnienia jest dzisiejszy wywiad.

*
nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Len pisze:
W takim artykule nie wiele nowego można wymyślić ;)

No chyba nic nowego, bo wszystko juz bylo w 2007 roku :lol2: . lol zartuje, lae atrakcyjna oprawa z pewnoscia podniesie zainteresownie.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Cytuj:
Koniec jednego i początek drugiego roku to czas podsumowań minionych wydarzeń. A tych w zeszłym roku było naprawdę sporo. Każdy kto udziela się dłużej niż rok przyzna, że tak ciekawego jeszcze nigdy nie było. Zapowiedzi nowych części serii i modyfikacji takich jak JA2: Last Stand czy JA2: Legion 2 oraz spolszczenia do JA2: Vietnam SOG '69 to tylko niektóre wydarzenia, które wzbudziły duże zainteresowanie.

Tegoroczne podsumowanie zostało wzbogacone o miniaturki zdjęć, które najczęściej nawiązują do najważniejszego wydarzenia miesiąca. W tym artykule znajdziecie informacje o wszystkich ważnych wydarzeniach, które spotkały się z dużym zainteresowaniem i miały wpływ na późniejsze zdarzenia. Znajdują się także odnośniki do dokładnych opisów tych wydarzeń. Zapraszamy wszystkich do czytania a ci, którzy nie śledzili polskiej sceny JA na bieżąco przez cały rok, tym artykułem mogą nadrobić zaległości.

Podsumowanie 2007 roku - News

*
Popuś
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

Podsumowanie prezentuje się świetnie, bardzo dobrym pomysłem były linki do newsów i screeny do najważniejszego wydarzenia miesiąca ;)

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Owszem. Podsumowanie doskonałe. Było dużo mowy o modach które do tej pory wyszły dla Jagged Alliance 2 i także całkiem sporo o HG. Oby ten rok był jeszcze lepszy od tamtego. Bardzo dobra robota.

*

momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Good work Cadet.
Fajne fajne.
Ciekawe nawet :>

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Bardzo dobre podsumowanie i warto bylo poczekac pare dni na dopieszczenie artykulu. Wiele rzeczowych i latwych do przyswojenia informacji. Za rok to mam nadzieje ze bedziemy juz wspominac premiere JA3 i oczywiscie grac w nia :> .

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Dziękuję za wszystkie wypowiedzi :)

Pomyślałem, że może dobre byłoby wspólne wybranie najważniejszego wydarzenia minionego roku. Proszę każdego o podanie jednego wydarzenia tutaj na forum w specjalnym okienku "Kod", tak jak poniżej. Na koniec w ankiecie wybierzemy 3 wydarzenia, które zdobyły najwięcej głosów. Łatwo można by wtedy poznać to najważniejsze ;)

Przykład:
Kod:
31 grudnia - Ostatniego dnia roku zostają opublikowane pierwsze mapy do JA2: Multiplayer pozwalające na grę dwóch lub więcej graczy w nieco wygodniejszy sposób.

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Kod:
 7 grudnia - Firma TopWare udostępnia swój plan wydawniczy na rok 2008. Wśród ośmiu ciekawych tytułów znajduje się ten najciekawszy - Hired Guns: The Jagged Edge. Fani mogą odetchnąć z ulga, grę wyda firma która sprawdziła się wcześniej, wydając w Polsce JA2 i JA2: Wildfire.

W tym roku coś im nie wypaliło i tutaj minus.

*

nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Kod:
26 listopada - Prace trwały od tak dawna, a efekty były na tyle małe, że nikt w to nie wierzył. Zupełnie niespodziewanie zostaje opublikowana modyfikacja do Jagged Alliance 2 wprowadzająca tryb multiplayer! Autorem modyfikacji jest Haydent z Australii. Modyfikacja ta wzbudza ogromne zainteresowanie fanów na całym świecie.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   1, 2  Następna