Len pisze:
ak96 pisze:
No właśnie, wystarczy przytoczyć tytuł "Detektyw Rutkowski is back", może pozostawie go bez komentarza
A ja mogę przytoczy tysiące więcej gorszych produktów wyprodukowanych w USA, w kraju w którym powstaje cała masa hitów. To, że powstał u nas jakiś tam Rutkowski czy Maluch Racer wcale nie oznacza, że wszystkie inne gry, które powstały lub powstają to gnioty.
Różnica pomiędzy Rutkowskim a TT2 jest przepaścią. Nie będę już wspominał, że twórcy TT2 to profesjonaliści a twórcy Rutkowskiego to jacyś studenci. I, że na produkcję Rutkowskiego wydano max. kilka tysięcy a na TT2 kilkadziesiąt razy więcej.
Podstawową różnicą jest silnik graficzny. Gra Rutkowski powstała na czymś z przełomu wieków. Podczas, gdy TT2 powstaje na osławionym silniku użytym w grze FEAR.
Zresztą, Rutkowski powstał tylko po to, by naciągnąc klientów i odejśc w niepmięc, bez jakichkolwiek ambicji.
Nauczcie się odróżniac bo to tak jakbyście w teście limuzyn porównywali Mercedesa Klasy S z Maluchem.
Ja również chcę, aby to była gra, która zbliży się chociaż do najlepszych tytułów w swoim gatunku. Zasugerowałem tylko, że do większości polskich gier się po prostu nie przyłożono tak jak należy, albo funduszy nie było etc.. Więc nie miałem i nie mam nawet zamiaru porównywać tych gier.