Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Denny
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Szeregowy

Wojska Dedrianny czasami oferują naszym najemnikom poddanie się. Osoby wzięte do niewoli mają status jeniec i można je usunąć z listy tak jak martwe osoby i tutaj pojawia się moje pytanie : gdzie oni wtedy lądują - można ich odbić lub coś podobnego :) ? Fajnie byłoby zorganizować akcję ratunkową (chociażby dla kilku merców których specjalnie puściło się na przeważające siły wroga :diabel2: )

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970 01:00 przez Denny, łącznie zmieniany 1 raz

*

Sir Kalach
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Taa.. siedzą w wiezieniu : Tiaxa - czy jakoś tak
Dokładnych namiarów jednak nie powiem bo dawno tam nie byłem

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Nie wiem czy w Widfire też to występuje (ale chyba tak):

Jeżeli nasi najemnicy zostaną schwytani a mam kontrolujemy już ze 3 albo 4 miasta to zostaną oni odprowadzeni do więzienia N7, tam odbędzie się przesłuchanie w którym mamy nawet wybór (albo mówimy prawdę, albo nieprawdę albo też kłamiemy). Fakt faktem zostaniemy raczej obici przez Joe'a.

Potem królowa i jej główna obstawa odjeżdża a najemnicy są w sektorze pod kontrolą wroga, Elliot jednak zapomniał zamknąć drzwi i mamy możliwość cichej ucieczki (nie żeby bez strzelania - w 1 pomieszczeniu znajdziemy nóż do rzucania który wykorzystamy już w następnym ;) potem znajdziemy nożyce do cięcia drutu, tłumik i pistolet.

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie