Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
pawelvc
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy

hi all
dla nie wiedzacych witam wszystkich(nawet admina,moda i Ojca Rydzyka)
wiec utknelem w quescie z rozwaleniem szybu naftowego
rozwalam cały batalion clamory rozstawiam i wybieram detonator prawy i uzyj
myslalem ze zobacze wybuchy ale nic no kurde co mam zrobic bo chce to skonczycz
a gram z generalem tommest tomato czy jak mu tam
prosze bardzo pomurzcie mi

*

Kelly
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

*
Pablo1989
Starszy kapral
Starszy kapral

Pomocy, mam za zadanie zabić grupę gangsterów w ciągu 5dni, i jest problem, moja postać bardzo szypko ginie, owszem w barze wynajołem najemnika ale to samo się dzieje, po prostu rady nie daje, co mam zrobić?

*

Premislaus
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

W czasach istnienia forum taktykazone, niejaki Lemur po wypuszczeniu patcha przez Cenegę, udostępnił poprawkę do wyżej wymienionej łaty. Mianowicie, czy nie wie ktoś przypadkiem, czy jest to ta spolonizowana, najnowsza, nieoficjalna łata z forum Sir-tech'a?

http://strony.aster.pl/mokmtg/BE5_113a_Beta1.exe

prof. Murray Newton Rothbard

*
spiryt
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

Mam problem z muzyką w brygadzie a raczej jej brakiem instalowałem ponownie i nic nie dało wgrałem łatkę i nic może ktoś wie jak ten problem rozwiązać bo bardzo mi brak tej muzyki.

Tak. Da się zauważyć, że ten świat od jakiegoś dłuższego czasu działa w systemie Pay-to-win.

*

Zhenia
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

Nikt w to nie gra? Ja niedawno zacząłem, jestem gdzieś w środku i powiem, że naprawdę nie gorsze niż 7.62. Na pewno dłuższe. Poza tym, może to dziwne, bo ludzie się skarżyli na stabilność, a tu ANI JEDNEGO CRASHA

*

M'cin
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

a ja po 21 próbie przeszedłem którąś tam walkę z bandytami :D
ogólnie grę dorwałem fartem ze sklepu, na forum jagged alliance ;) przeczytałem o 7.62, pojechałem po tę grę do empiku, a tam na półce stała brygada E5, odłożona na bok ze względu na lekko uszkodzone opakowanie :)

Ogólnie gra ma skopane dialogi, zerową interakcje w miastach ( chociażby brak jaggedalliance'owego upijania swoich czy podbierania piwa z lodówki cywilom :D ) taką sobie muzykę, tragiczną grafikę i animację, średnio dobrze zrobiony interfejs wiele bugów i mnóstwo innych wad. ale część taktyczną oceniłbym na 9/10. aktywna pauza sprawia, że jest to bardziej realistyczna rozgrywka. opcji jest mnóstwo, od turlania się, po bardzo szczegółowe celowanie, perfekcyjnie zrealizowano także rozkładanie rzeczy po schowkach - naprawdę warto poprzekładać wszystko jak trzeba, żeby nie przeładowywać 5 zbawiennych sekund ;) AI przeciwników też dużo lepsze niż w mym ukochanym JA2 - kiedy jedni nas ostrzeliwują, inni podbiegają i próbują szczęścia z bliska, a inni szykują zasadzki, jakbyśmy chcieli boczkiem czmychnąć. że nie wspomnę o systemie adrenaliny i trafień. poza tym to jedna ze "złych gier", po prostu muszę podbiec do rannego przeciwnika i wypalić mu z bliska w łeb :kosci: gram na poziomie trudności o jedną opcję trudniej niż normalny, i jestem zadowolony z wyboru, bo raz, że realistycznie, a dwa, że lubię się przy kompie pomęczyć :)

ja myślałem, że po długim graniu w JA2 wildfire będę miał dosyć taktyki, a tu nie dość, że w E5 się wkręciłem, to jeszcze w CC 5 z bratem regularnie pocinam :)

tak swoją drogą, spotkałem najemnika do wynajęcia o statach celność: 10, broń ciężka: 92 i pytanko tu do was: jak sprawdzić, czy dana broń zalicza się do broni ciężkiej?? czy shotguny takowymi są??

*

Zhenia
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

Pewnie Coyote? Z tego co pamiętam, na shotguny to nie działa. Działa na km, RPG. Taki spec się czasem bardzo przydaje.

*

McGregor
Szeregowy

Panowie czy macie problem z częstotliwością ? Kiedy włączam grę, to jest ona na częstotliwości 120 Hz, a ja mam na maksa 75-80! I nie wiem, w jaki spósób mogę zmienić częstotliwość odświeżania monitora? Dodam, że już próbowałem zmienić we właściwosciach ekranu, ale maksymalnie mój monitir daje 75Hz!

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5