Ripper pisze:
a ten okrojony na max, nie działa mi, tzn działa ale jak wchodze do AIM w laptopie to nie mogę wejść w żaden z 4 linków, poprostu nieda się i nie mogę kupić nikogo poza IMP, może to wina ja2 PL niewiem.
Dobrze, że to napisałeś, sprawdzę dokładnie jak z nim jest.
Ripper pisze:
Zagrałem w te Save co były dołączone testy broni itp czy ta broń przeciw czołgowa nie jest za bardzo OP, na czołgi jest świetna fakt, ale na wojaków też, wszystko zabija 1 hitem, niewiem może mało ammo jest ?
To jest typowa broń przeciwczołgowa i tylko do tego celu została stworzona, do zabijania żołdaków się za bardzo nie nadaje (za dużo AP zabiera) chyba że dla zabawy.
Ripper pisze:
I na tescie OBRONA jeden z atakujących miał dziwną broń, strzelał jak z miotacza ognia, ale na bardzo dalekie odległości CO TO ZA BROŃ ? pozostawiała za sobą wielki ogień/ wielkie pasy ognia.
To było H&K G11 Flame Model. Bardzo fajna broń, ale do zdobycia w późniejszych etapach gry lub u Toniego.
Ripper pisze:
I zauważyłem że nawet pistoleciki mają siłe conajmniej 29, także aż sie boje sprawdzić siłe takiego FN-FAL'a
i tu kolejne pytanie, czy przez tą siłę broni nie będzie za łatwo? bo każdy wróg będzie się sypał na 2-3 hity ? chodzi mi o elity.
Ty chyba nigdy nie grałeś w New Classic. Jak trafisz na elity, to będziesz błagał, aby znaleźć jeszcze mocniejsze bronie.
Ripper pisze:
Bo barret jest, ten z UB tu rozumiem 1 hit 1 trup, ale jak to jest z karabinami szturmowymi ?
Zapomnij o czymś takim (jeden hit, jeden trup) na elitach. To będzie działać tylko na początkowych przeciwnikach. To Twój trup będzie się gęsto ścielił. Jest tylko jedna broń, która działa w ten sposób na elitach, jest to V-94 Anti Tank.
Co do karabinów szturmowych, to trochę będziesz musiał wylać amunicji, aby zabić elitę, pomimo ogromnych obrażeń broni. Ten mod jest tak skonstruowany, że w miarę postępu w grze staje się coraz trudniejszy. Pierwszym takim sprawdzianem będzie np. ALMA lub Rodzina Hicksów.