Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę   1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
Hawker
Post : 21 cze 2008 18:10
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 83
  • Dołączył: 20.06.2008
  • Skąd: Słupsk


Próbowałem ze wpisaniem go do rejestru, ale nie działa. Gdy program mnie pyta o kod to mam miejsce tylko na 4 znaki. Konwerter też nie pomaga a z Visty nie mam zamiaru rezygnować i nie namówicie mnie do tego. Mam Vistę z najnowszymi aktualizacjami oraz z Service Packiem. Nie piszcie bezsensownych postów i pomóżcie proszę.

Z góry dzięki i jeśli gdzieś był ten problem omawiany to przepraszam.


Ostatnio zmieniony 10 kwie 2009 13:05 przez Hawker, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
momo78
Post : 23 cze 2008 12:46
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1415
  • Dołączył: 05.11.2007
  • Skąd: Sromowce Wyżne - tak i jestem dumny


też tak miałem.
musiałem grac na xp

_________________
I'm afraid.
I'm afraid, Dave.
Dave, my mind is going. I can feel it.
I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.


*
 
nemrod
Post : 07 sie 2008 08:22
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży
  • Posty: 602
  • Dołączył: 28.07.2006


Po przeinstalowaniu windowsa, gdy uruchamiam gre musze wpisac nr seryjny. Mam Wildfire z Play'a i gram na XP. Nie mam tego cd-key'a, bo nie mam czasopisma. Z rejestrem tez probowalem. Czy jest jakis sposob na odpalenie. Nie pirace, bo gra jest oryginalna.


*
 
Hawker
Post : 07 sie 2008 15:56
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 83
  • Dołączył: 20.06.2008
  • Skąd: Słupsk


pożyczyłeś od kumpla? bo jeśli nie to najlepiej poszukaj sobie keygeneratora lub poproś od kogoś aby ci dał seriala

_________________
Obrazek


*
 
Lahim
Post : 08 sie 2008 13:14
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 4
  • Dołączył: 23.07.2008


Proszę, oto przydatny link do zmiany cd-key'a na wersję zgodną z Vistą:

http://ja2.de/wf/conv_ser2reg.php

U mnie śmiga.

Niestety mam niezłe problemy później - nie mogę scrollować mapy. Pierwszym razem przez chwilę działało, później po wyskoku do mapy taktyczej i powrocie, przestało działać. Sprawdź czy taki sam problem wystąpi u Ciebie.


*
 
nemrod
Post : 08 sie 2008 14:59
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży
  • Posty: 602
  • Dołączył: 28.07.2006


Lahim pisze:
Proszę, oto przydatny link do zmiany cd-key'a na wersję zgodną z Vistą:


Spoko, juz problem rozwiazany, poza tym nie mam Visty ;) . Dzieki


*
 
Hawker
Post : 09 sie 2008 16:21
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 83
  • Dołączył: 20.06.2008
  • Skąd: Słupsk




*
 
Lahim
Post : 18 sie 2008 12:48
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 4
  • Dołączył: 23.07.2008


Poza tym, że gra nie startuje to czym się to objawia??


*
 
Hawker
Post : 18 sie 2008 15:20
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 83
  • Dołączył: 20.06.2008
  • Skąd: Słupsk


nie wchodzi bo nie mogę wpisać 5 znaków do CD-Key... A poza tym to poczytaj pierwszy post...


*
 
snick
Post : 20 sie 2008 11:58
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy
  • Posty: 686
  • Dołączył: 17.07.2006
  • Skąd: Zabrze


Zastanawiałem się nad tym problemem i doszedłem do wniosku, że może wystarczy skopiować wpis rejestru od osoby mającej zainstalowane WF na XP i dodać je do rejestru visty?

Przeprowadziłem nawet test na XP. Skopiowałem wpis z rejestru a później go usunąłem - pojawił się komunikat "podaj cdkey". Dodałem klucz ponownie - komunikat zniknął. Nie mam możliwości sprawdzenia tego na viście, ale obstawiam, że raczej się uda :D

Nie obraziłbym się za "pomógł", jakby to zadziałało... :diabel2:


Załączniki:
Komentarz: WF - key
WF KEY.rar [336 bajtów]
Pobrany 2045 razy
*
  WWW
Adaś
Post : 16 paź 2010 19:03
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 3
  • Dołączył: 16.10.2010


U mnie niestety to nie działa :( na XP ładnie latało a teraz ch... z tym kodem i nie wiem co dalej robić.


*
 
lukasamd
Post : 16 paź 2010 19:52
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5312
  • Dołączył: 31.05.2006




*
  WWW
Starchris
Post : 16 paź 2010 21:08
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1895
  • Dołączył: 25.06.2010


Ja mam specjalny klucz do rejestru, który jest przystosowany do środowiska Windows 7. Spróbuj, może akurat zadziała na Viście. U mnie na Windows 7 Ultimate, JA2 Wildfire działa i włącza się bez żadnych problemów.
Załącznik:
wf_serial.rar [791 bajtów]
Pobrany 3026 razy

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


Ostatnio zmieniony 16 paź 2010 21:13 przez Starchris, łącznie zmieniany 2 razy

*
 
Adaś
Post : 18 paź 2010 13:59
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 3
  • Dołączył: 16.10.2010


Mam windowsa 7.
To co mi generuje ten program to nie wiem gdzie mam wkleić bo nie mam pliku o takiej nazwie :)
Druga opcja z plikiem ściągniętym też nie działa, przy próbie dodania wyskakuje błąd.
Nie jestem antytalentem komputerowym ale powiem szczerze, że się poddaję :(


*
 
kysiaczek1
Post : 15 maja 2011 21:21
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 4
  • Dołączył: 15.05.2011


Dawno temu kupiłem JA2 Wildfire. Niestety starego kompa zezłomowałem razem z win. xp. Mam teraz win7 i klucz rejstracyjny mając 20 cyferek, za cholerę się nie mieści w okienkach win7. POMOCY, bo miałem ochote na powrót do tej gry. Z góry dziękuję.
Krzych


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   1, 2, 3, 4, 5  Następna


cron