Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Wiadomość
Jazz
Post : 02 kwie 2010 12:10
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy sierżant
Starszy sierżant
  • Posty: 319
  • Dołączył: 09.12.2006


Na moim starym dysku znalazłem program do UB. Ma już 5lat i nigdy nie był dostępny na mojej stronie.
Aplikacje należy umieścić w katalogu z UB. W archiwum jest katalog "data", a w nim plik dane.txt. Plik ten musi się znajdować w katalogu "data" .

Czy działa prawidłowo ? Nie pamiętam, więc przed edycją najlepiej zrobić kopie JA2UB.exe.

http://www.legion.zone.zg.pl/jagged_all ... paramtr.7z


*
 
Len
Post : 02 kwie 2010 13:24
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Posty: 4003
  • Dołączył: 02.06.2006


Niby to działa i pokazuje listę broni ale jeśli dobrze pamiętam - jest to lista broni z JA2, nie z SOGa.

_________________
Iron Squad | FonoGAME | Gry.Gery.pl | Jagged Alliance Center


*
  WWW
Jazz
Post : 02 kwie 2010 13:36
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy sierżant
Starszy sierżant
  • Posty: 319
  • Dołączył: 09.12.2006


Nazwy są wprowadzone na stałe w pliki aplikacji. Zawsze będą takie, ale parametry pobiera z pliku ja2ub.exe. Tylko musisz sprawdzić czy dobrze offsety zapisuje.


*
 
toavina
Post : 24 gru 2013 14:55
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Szeregowy
  • Posty: 1
  • Dołączył: 08.05.2013


Witam mam problem Niedawno pobrany mod SOG Wietnam 69 Eng skopiować pliki do Jagged Alliance 2 Unfinished Business następnie I're nadpisać plik jako że powiedziano następnie uruchomić skrótów JA2 UB. EXE gry uruchamia, ale gdy pojawi się menu gry jest to, że menu Jagged Alliance 2 Unfinished Business zamiast zmieniać w menu modyfikacji Vietnam Sog 69 Eng wiem, czy to jest błąd, ale czy mógłbyś mi pomóc Dziękuję wiele.


*
 
hasan_talib
Post : 24 gru 2013 15:14
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant
  • Posty: 328
  • Dołączył: 25.08.2010


You know, I guess that you wrote the original post in English and translated it with google translate, didn't you? It's hard to understand this way. Please write again in English, we will help you then. There are people who will understand you here, you know :-)

_________________
Wszystkim lubiącym pograć po polsku.
http://ironsquad.pl/


*
 
micand1989
Post : 24 gru 2013 19:41
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Major
Major
  • Posty: 1574
  • Dołączył: 30.12.2010
  • Skąd: Łagiewniki Nowe


Zgłaszającemu problem pewnie chodzi o to, że po nadpisaniu plików, odpala się nadal UB a nie Vietnam. Coś jak ze zmianą moda 1.13 w INI edytorze. Albo brak aplikacji wykonawczej, albo zmiana ustawień w pliku ini.

_________________
Obrazek
Obrazek


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 7, 8, 9, 10, 11


cron