Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
ADEQJA2
Post : 11 sty 2011 22:47
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Kapral
Kapral
  • Posty: 50
  • Dołączył: 18.12.2010


Witam! Ten temat jest skierowany do osób znających się na VFS.

Zainstalwałem Ja2 1.13 Wildfire według tej instrukcji :

vfs-virtual-file-system-t1746.html

i wszystko jest spoko, ale jak dorzucić do tego DBB moda ?

Tą samą metodą? Skopiować folder Data-1.13 w folderze gry i zmienić nazwe na Data-Cos i do niego wrzucić zawartość folderu z modem i zrobić oddzielny plik VFS według instrukcji ?

zrobiłem tak i gra nie czyta DBB moda.

Czy może Skopiować folder Data-1.13 w folderze gry i zmienić nazwe na Data-Cos i do niego wrzucić zawartość folderu z modem ale w pliku VFS od Wildfira dopisać odpowiednio wszędzie COS tak jak na fotce :

Załącznik:
ERROR.JPG
ERROR.JPG [ 53.32 KiB | Przeglądany 512 razy ]


zrobiłem tak i mod działa w menu gry pisze wildfire 1.13 i są bronie z dbb moda i nawet mapy plansz z wildfira ALE MAPA ARULCO JEST ZE ZWYKŁEGO JA 2 !!!!!!!!!

CO JEST NIE TAK ?? mam Ja2 3356. i moda dbb 913


Ostatnio zmieniony 11 sty 2011 22:48 przez ADEQJA2, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
lukasamd
Post : 11 sty 2011 22:55
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5312
  • Dołączył: 31.05.2006


Ja mam tylko taką uwagę CAPS LOCK OFF!
Nie pisz nazw tematów wielkimi literami, bo to w niczym nie pomaga :]


*
  WWW
ADEQJA2
Post : 11 sty 2011 23:20
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Kapral
Kapral
  • Posty: 50
  • Dołączył: 18.12.2010


po pierwsze to jest mój temat i ja będę w nim pisał co chce i jak chce po drugie co ci przeszkadza capslok?
po trzecie na boga zlituj sie...czy ja tu napisałem gdzieś żeby ktoś ocenił moją wypowiedź i poprawił błedy ?!
Ludzie jak macie pisać takie posty to nie piszcie nic bo założyłem temat i opisałem w nim konkretny problem i czekam na pomoc a nie pierdoły.

czekam na odpowiedź co do tematu.


Ostatnio zmieniony 11 sty 2011 23:20 przez ADEQJA2, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
lukasamd
Post : 11 sty 2011 23:22
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5312
  • Dołączył: 31.05.2006


Powiem krótko: jestem tu administratorem, więc wiem co mówię.
Poza tym:
regulamin-forum-t45.html

No i netykieta, którą jak widać masz w poważaniu.
Nie chcę nic mówić, ale tak się zachowując, niebawem stracisz możliwość pisania własnych tematów, więc lepiej zmądrzej :)


*
  WWW
Stridingshadow
Post : 11 sty 2011 23:39
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 2260
  • Dołączył: 07.03.2009
  • Skąd: Bejrut


Właśnie, zieloni (dla niepoznaki) to administracja forum.

_________________
Obrazek


*
 
ADEQJA2
Post : 12 sty 2011 12:12
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Kapral
Kapral
  • Posty: 50
  • Dołączył: 18.12.2010


no i? gadacie jakbyście osiągneli nie wiadomo co w życiu będąc administracją forum...


ale nie ważne...
odpsze ktoś na mój problem? Ktoś na pewno instalował dbb na wildfire 1.13 metodą VFS...


*
 
hasan_talib
Post : 12 sty 2011 12:52
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant
  • Posty: 328
  • Dołączył: 25.08.2010


Nie, drogi kolego. Gadają, jakby byli administracją tego forum i jakby to oni właśnie ustalali zasady na nim panujące, do których Ty, przypominam, obiecałeś się stosować rejestrując się na forum. Zaakceptowałeś innymi słowy regulamin panujący na forum Jagged Alliance Center, którego autorami są właśnie administratorzy, więc mają one święte prawo zwrócić Ci uwagę za niestosowanie się do niego.

_________________
Wszystkim lubiącym pograć po polsku.
http://ironsquad.pl/


*
 
ADEQJA2
Post : 12 sty 2011 13:13
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Kapral
Kapral
  • Posty: 50
  • Dołączył: 18.12.2010


MOŻE MI KTOŚ W KOŃCU POWIEDZIEĆ JAK ZAINSTALOWAĆ DBB MODA NA WILDFIRE 1.13 ?

wydaje mi się ze zainstalowałem poprawnie wg instrukcji VFS BRONIE SĄ Z DBB plansze z wildfira nawet jest logo wildfira na menu...! mapa arulco wygląda inaczej niż w zwykłym JA2 bo jest bardziej kolorowa itp...ale
na mapie nie ma PALMAS, CHITISENA MA 2 SEKTORY, ESTONI 1 SEKTOR, A DRASSENM TYLKO 3...

why? Jak wy instalujecie DBB moda na wildfire 1.13 ?


Ostatnio zmieniony 12 sty 2011 13:48 przez ADEQJA2, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie


cron