Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2
Autor Wiadomość
StoProGratis
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Kapral
Kapral

Jestem w około 60% ukonczenia gry. Mój IMP ma 100 mądrości, strzelania, zwinności I zręczności. Wolf jest ze mną od początku i też już się całkiem fajnie wyrobił. Zwinność, zręczność, strzelanie w okolicach 90.

*

Mr.Jagged
Starszy kapral
Starszy kapral

Na poczatku i to na kazdym poziomie trudnosci robie tylko impa pod nóż i czysczę kazda kopalnię i pozniej jak sie nazbiera teroche siana to biore Ivana pod snajperki, Magica pod Arki, Barry wybuchy, Livewire mechanika i Thor jako medyk. Przeszedłem grę już z 20 razy czekam teraz na nowy dodatek.

*

kowan69
Szeregowy

Ja zawsze staram się grać najtańszymi najemnikami, w myśl zasady od zera do bohatera.
Poza wyjątkami jak Shadow, czy Raven, bo tych czasem dokoptowuje z czystej sympatii.
I tak są to najczęściej Barry, który dalej daje radę i to mimo tego że tutaj mechaniki nie da się mu już tak sprawnie wyszkolić, ale materiały wybuchowe są kluczową umiejętnością w tej części gry.
Fox, która ma bonusy do szkolenia i jako strzelec też daje radę.
Czy wreszcie Grunty pod broń ciężką.
W 3 części dobrze mi się gra też Mouse pod cichą eliminację.
Jest jeszcze Livevire, czyli najemniczka z ogromnym potencjałem, ale jej umiejętność jest trochę OP, więc po pierwszym przejściu już raczej do niej nie wrócę.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2