Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
bon007
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Moj skład to od lewej na zdjęciu: Ripper, Scully, Grizzly (troszke mu podkreciłem dexa i traita dodałem z assaultem), Drq, Bloody i Trevor

Załączniki:
Komentarz: A to moja ekipa
jagged-1.jpg
jagged-1.jpg [ 253.97 KiB | Przeglądany 1469 razy ]

Ostatnio zmieniony 03 mar 2012 00:12 przez bon007, łącznie zmieniany 1 raz
*

vinnersy
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

oto i moja drużyna. 19 ludzi
Obrazek

Obrazek

Ostatnio zmieniony 03 mar 2012 11:13 przez vinnersy, łącznie zmieniany 1 raz

*

bon007
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Ja też mam trzy druzyny jednak ta druga słuzy wyłącznie do obrony i rzadko nią gram sa tam poprzedni najemnicy wymienieni na innych do first team. mam jeszcze trzecia ekipe ktora biega tylko dostarczajac bron i amunicje sa to ci goscie co sie przyłączają po wykonaniu questow. Jednak moja pierwsza ekipa jest na tyle mocna ze juz nawet przestałem tak czesto sejfowac tak wymiataja :))
Ripper obok shadowa to chyba najlepszy snajper (wogole postaci z traitem sniper jest tylko 5 w tym 4 expertow)
Scully - jesli ktos lubi dewastatorow to poprostu musi miec te postac swietny gosc na machineguns
Grizzly - fajny wyglad i głos niestety slabe noty, wiec mu dodalem traita assault i podkrecilem nieco dexa teraz jest git.
Drq - dla mnie najlepszy medyk bojowy, niestety nieco mała percepcja a wydaje mi sie ze to potrzebne np do snajperek.
Bloody - Fajny murzyn, bardzo dobra postac dodalem mu 3 traita assault na poziomie podstawowym, wymiata w pojedynke.
Trevor - swietny mechanior dobry na Hvk Cavs (najlepsza bron ktora widziałem na ammo do shotguna) moze tez byc saperem.

Gry jeszcze nie przeszedłem ale ta 6tka graczy swietnie mi sie sprawuje nie gralem jeszcze Shadowem, Magicem, Gusem Tarballsem z tych lepszych ale Magic ma jakis dziwny poniemiecki czarny ryj wiec narazie se go darowałem :))
Poza tym Gryzzly i jeden doktor wygladaja dokładnie tak samo troche schrzanil sprawe grafik zajmujacy sie tym.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie