Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
Besidmax
Post : 20 paź 2013 12:32
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 8
  • Dołączył: 20.10.2013


Starchris ale odinstalować go ze stema czy całkowicie z kompa?


*
 
Starchris
Post : 20 paź 2013 12:36
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


Z kompa, w normalnym trybie dodaj usuń programy z panelu sterowania, lub przez jakiś specjalny dedykowany program jak np Revo Uninstaller.

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
Besidmax
Post : 20 paź 2013 12:38
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 8
  • Dołączył: 20.10.2013


ok potem zdam relacje czy pomogło. Dzięki Wielkie za pomoc ^^


*
 
Besidmax
Post : 20 paź 2013 14:03
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 8
  • Dołączył: 20.10.2013


Niestety odinstalowałem i nic jedynie jak jestem na mapie świata i nie wejdę w żadną lokację to jest ok. A tak jak jestem gdzieś to mi przez cały czas wywala do Windowsa. :(


*
 
Besidmax
Post : 20 paź 2013 14:21
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 8
  • Dołączył: 20.10.2013


Próbowałem wyłączyć filmiki ale nadal ten sam błąd program"GameJabia.exe przestał działać" i wywala nadal


*
 
M'cin
Post : 20 paź 2013 15:08
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy
  • Posty: 753
  • Dołączył: 18.11.2009


A zawsze bierzesz tego sejwa czy próbujesz od nowa? Bo może problem tkwi w Twojej grze.


*
 
Besidmax
Post : 20 paź 2013 18:15
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 8
  • Dołączył: 20.10.2013


Od nowa nie próbowałem ale zobaczymy. Bo zauważyłem że wychodzi mi tylko w lokacji San Mona w innych jak na razie jest ok


*
 
M'cin
Post : 20 paź 2013 18:44
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy
  • Posty: 753
  • Dołączył: 18.11.2009


Może komp nie wyrabia... u mnie głównie cywile lagowali grę, tak że na najniższych w Cambrii miałem 20 FPS, a San Mona też jest dosyć ludna.


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6


cron