Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
blackraven81
Post : 14 lip 2012 17:24
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 9
  • Dołączył: 08.02.2012


Witam
Po instalacji jednej z poprawek i zmianie wersji języka na pl w grze teksty w menu się posypały. Ikony nie odpowiadają tekstowi lub "invalid text"

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f55 ... f51ad.html

Zmiana języka na angielski oraz instalacja ponowna ze steama nic nie dała.
Wszystko wcześniej działało.

Czy ktoś miał podobny problem? Jak go rozwiązać?


*
 
Arekus
Post : 23 lip 2012 12:07
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 2
  • Dołączył: 23.07.2012


Mam grę ze Steama i mam następujący problem, Włączam grę pojawia się launcher i klikam Uruchom grę. Wtedy gra się włącza słyszę dźwięk jakiegoś filmiku i wtedy wyskakuje raport o błędach. Próbowałem miliarda różnych zmian w ustawieniach początkowych i tak nie działa. Pomocy


*
 
vinnersy
Post : 23 lip 2012 14:09
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 14
  • Dołączył: 11.02.2012


Przeinstaluj steama i gre na inna partycje niz systemowa


*
 
Arekus
Post : 23 lip 2012 15:23
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 2
  • Dołączył: 23.07.2012


Nie mam steama na systemowej


*
 
imek46
Post : 06 wrz 2012 09:57
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 1
  • Dołączył: 06.09.2012


Witam.

Panowie kupiłem nie dawno JA Back in Action i prawidłowo gra mi się zainstalowała, ale nie mogę jej odpalić, ponieważ po włożeniu płyty wyskakuje mi taka informacja " karta graficzna nie jest kompatybilna z Shader Model 3.0"

Poradźcie co robić w takim przypadku,

Pozdrawiam.


*
 
panas111
Post : 06 wrz 2012 10:57
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 25
  • Dołączył: 15.02.2012


imek46 pisze:
Witam.

Panowie kupiłem nie dawno JA Back in Action i prawidłowo gra mi się zainstalowała, ale nie mogę jej odpalić, ponieważ po włożeniu płyty wyskakuje mi taka informacja " karta graficzna nie jest kompatybilna z Shader Model 3.0"

Poradźcie co robić w takim przypadku,

Pozdrawiam.


obawiam się kolego,że nie pograsz sobie w tą grę. Masz za słabą kartę graficzną najprawdopodobniej. Podaj specyfikację swojej karty, ale podejrzewam,że Twoja karta obsługuje Shader Model 2.0.


*
 
Bloomy
Post : 06 wrz 2012 19:03
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 14
  • Dołączył: 05.09.2012


blackraven81 pisze:
Witam
Po instalacji jednej z poprawek i zmianie wersji języka na pl w grze teksty w menu się posypały. Ikony nie odpowiadają tekstowi lub "invalid text"

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f55 ... f51ad.html

Zmiana języka na angielski oraz instalacja ponowna ze steama nic nie dała.
Wszystko wcześniej działało.

Czy ktoś miał podobny problem? Jak go rozwiązać?



Sprawdź spójność plików na steam.


*
 
Zby4
Post : 29 kwie 2013 13:04
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 2
  • Dołączył: 29.04.2013


Witam.
Mam nie mały problem.
Wyzwoliłem 6% wyspy, ale jak tylko chcę wrócić do Drassen gra wczytuje dłużej niż zwykle, słychać dźwięk i po ułamku sekundy zrzuca wszystko do pulpitu :(.
Nigdzie nie mogę namierzyć rozwiązania problemu :(, a niestety uniemożliwia on wykonanie jakiejkolwiek misji z Drassen :(.
Z góry dziękuję za pomoc.


*
 
Starchris
Post : 29 kwie 2013 18:00
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


Spróbuj cofnąć się na zapisany stan gry dużo wcześniej, niż dokładnie przed wysypką. Poza tym jak masz 6% dopiero, to możesz zacząć grę od nowa, jeśli nic nie pomoże. Zawsze możesz zainstalować grę w nowej lokalizacji i tam wrzucić wszystkie sejvy i jeszcze raz wszystkiego spróbować.

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
Zby4
Post : 29 kwie 2013 18:50
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 2
  • Dołączył: 29.04.2013


Ok. zacznę wszystko od nowa i odezwę się jeżeli błąd się powtórzy.
Dzięki ;)


*
 
Besidmax
Post : 20 paź 2013 10:30
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 8
  • Dołączył: 20.10.2013


Witam wszystkich mam problem z Jagged Alliance Back in Action. Głównie mój problem polega na tym że jak gram to po pewnym czasie wyskakuje mi błąd "Program GameJABIA.exe przestał działać" :042: . Więc moje pytanie brzmi czy miał ktoś taki problem? Czy udało się to jakoś rozwiązać? Jak są jakieś linki działające to bym poprosił mam Polską wersję z CD-Action ze steama jest wszystko popaczowane do ostatniej nowej aktualizacji. z Góry dziękuje :ok:


*
 
M'cin
Post : 20 paź 2013 11:37
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy
  • Posty: 753
  • Dołączył: 18.11.2009


Zaktualizuj sterowniki, sprawdź DirectX, przez Steama sprawdź poprawność plików gry, wyłącz wszystkie niepotrzebne programy działające w tle, zobacz, czy pakiet antywirusowy nie blokuje Ci gry.
Jak nie pomoże, to podaj parametry swojego kompa i spróbuj znaleźć dziennik błędów gry.


*
 
Besidmax
Post : 20 paź 2013 11:58
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 8
  • Dołączył: 20.10.2013


Ok Antywirus mi nie blokuje gry parametry mojego kompa pamięć ram 4 gb windows vista home basic karta graficzna Nvidia geForce 9500 gt 2 gb procesor Intel Pentium Dual Core 2,60 gHz. Sterowniki wszystkie mam zaktualizowane do najnowszych wersji. Dodam że steama odpalam jako administrator grę tak samo i nic nadal wywala. Spójność plików jest ok robiłem to chyba z 3 razy ^^. A jak znaleść ten dziennik błędów? Direct też ok jest. Nie wiem w czym tkwi problem :|


*
 
Besidmax
Post : 20 paź 2013 12:17
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 8
  • Dołączył: 20.10.2013


A i jeszcze dodam że na samym początku jak zaczynałem grać nie miałem tego błędu


*
 
Starchris
Post : 20 paź 2013 12:29
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


No to pozostaje Ci tylko usunąć całą grę i zainstalować ją całkowicie od nowa (no chyba, że już to robiłeś), tylko zachowaj sobie zapisane stany gry przed deinstalką.

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna


cron