Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Len
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Czy komuś udało się wejść do baraków w lokacji Junk Yard? Poniżej pokazuję fotę z tych budynków, pilnuje ich kilku mocno uzbrojonych żołnierzy (broń długa, hełmy, kamizelki itp.), więc najwyraźniej musi coś w nich być. Dziwne jest jednak to, że po najechaniu kursorem na drzwi nie pojawia się żadna ikonka sugerująca możliwość ich otwarcia.

Obrazek

*
Starchris
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Wszystkie domki z blachy (małe i duże) są tylko dodatkiem graficznym do sektorów, niczym więcej.

*

Svean
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

A tak na marginesie - w Drassen mieście jest taki domek/rudera z zastawionymi blachą drzwiami (nie da się otwierać) ale na ścianie jest możliwość ustawienia ładunków wybuchowych. Niestety jak tam bywałem nie miałem jeszcze speca od wybuchów albo C4, a potem jakoś zapomniałem... więc nie zaglądałem do środka - ktoś może wysadził ściankę i zaglądał co tam jest?

*

Premislaus
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Svean pisze:
ktoś może wysadził ściankę i zaglądał co tam jest?

Ja zajrzałem. Już nie pamiętam co tam było, ale nic ciekawego\wartościowego. Prawdopodobnie nic tam nie ma, bo bym zapamiętał.

prof. Murray Newton Rothbard

*
Benoslav
Kapral
Kapral

W chacie w Drassen jest strzelba (ta podstawowa), trochę amunicji do niej i butelka wódki. Moze jeszcze jakiś detal, ale to przede wszystkim. Generalnie darmowa strzelba w drugiej lokacji może nie być złym bonusem (plus EXPy za wysadzenie ściany :lol: ), choć jedną znajduje się w szafce już na lotnisku... Ale, zależy od podstawowego squadu, który wybierzemy. Ostatecznie można sprzedać albo dać samoobronie.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie