Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2
Autor Wiadomość
frank1
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

eheheheeh XD i wszystko jasne ,nie no gierak jest naprawde swietna i pewnie mozen w nia pograc dluzje niz tydzien czy dwa grałem w nia dsiaj caly dzien nawet nie wiem kiedy mi zlecial jest naprawde dobra na dniach zamawiam oryginał na llegro :))))

*

McVoy
Kapral
Kapral

frank1 pisze:
eheheheeh XD i wszystko jasne ,nie no gierak jest naprawde swietna i pewnie mozen w nia pograc dluzje niz tydzien czy dwa grałem w nia dsiaj caly dzien nawet nie wiem kiedy mi zlecial jest naprawde dobra na dniach zamawiam oryginał na llegro :))))

Akurat tam.
Prześlij skan paragonu.

*

Starchris
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Panowie koniec OFFTOPA. Następne posty niezwiązane z tematem będą usuwane.

Cytuj:
Na pewno nie jest to questowy przedmiot?

Wracając do samych diamentów, to faktycznie jest to przedmiot questowy. Trzeba dostarczyć je Miguelowi, a ten z kolei w zamian przyłączy się do naszej drużyny.

*

FrEd
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Cytuj:

Wracając do samych diamentów, to faktycznie jest to przedmiot questowy. Trzeba dostarczyć je Miguelowi, a ten z kolei w zamian przyłączy się do naszej drużyny.[/quote]

A kim jest Miguel i gdzie go znalezc :?:

Dodano: 14 lut 2012 09:48

Ostatnio zmieniony 14 lut 2012 09:48 przez FrEd, łącznie zmieniany 1 raz

*

chaffee
Szeregowy

Kurczę, a ja te diamenty opchnąłem gościowi w Cambrii i już sobie najemników pozamawiałem... Chociaż widzę, że wyszło na to samo, bo za te diamenty zyskalibyśmy Miguela, a tak to ja sobie Spider i Ic'a zwerbowałem. Chyba, że Miguel ma jakieś pro-ekstra statystyki, to wtedy odkupie te diamenty... mam nadzieję, że nie podrożały za bardzo... :D

Dodano: 14 lut 2012 15:47

*

blackraven81
Szeregowy

Jakie Miguel ma statystyki? Zastanawiam sie czy odkupic diamenty w celu jego zwerbowania.

*

Cayzer
Szeregowy

Pomocy zdobylem pompe wody a w tym sektorze nie moge znalesc diamentow moze ktos napisze dokladnie gdzie sie one znajduja Pozdrawiam

*

Starchris
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Diamenty są na stacji pomp. Na północy tego sektora będzie taki domek. Za tym domkiem koło sterty opon będą te diamenty.

*

Cayzer
Szeregowy

Wiem ze to dziwne ale nie moge znalesc :/ no wiec zaczne od poczatku zdobylem lotnisko pogadalem ze skyrider-em odbilem drassen pogadalem z ksiedzem i ira dala mi zadanie o kopalni w Cambrii idena poludnie znajduje sie stacja pomp zdobywam ja na polnocy sektora jest dom taki blaszany otwieram go (nie ma diamentow jest za to sporo piwa ) za domem jest strzelnica znajduje kalacha i naboje chodze w kolo domu i nie ma nigdzie sterty ktora opisales Moze poprostu nie o ta stacje pomp chodzi

Dodano: 15 lut 2012 17:15

Juz znalazlem Diamenty moj blad nie obrocilem obrazu wgrze a warto je sprzedac czy poczekac i zwerbowac Miguela

*

Ixvoknis
Awatar użytkownika
Szeregowy

Diamenty dzięki waszej pomocy znalazłem, ale tylko pierwszą część. Jak znajdę drugą to dam znać.
Dla tych co nie mogą znaleźć, bo widziałem tu takich osobników wyżej to trzeba iść za ten dom i w "garażu" są te diamenty. Też myślałem, że w środku będą, ale drzwi były zamknięte to najpierw obszedłem dookoła ten dom i znalazłem koło opon diamenty, a do samego domu już nie wchodziłem.

*

Cayzer
Szeregowy

*

panas111
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

FrEd pisze:
Cytuj:

Wracając do samych diamentów, to faktycznie jest to przedmiot questowy. Trzeba dostarczyć je Miguelowi, a ten z kolei w zamian przyłączy się do naszej drużyny.

A kim jest Miguel i gdzie go znalezc :?:

Dodano: 14 lut 2012 09:48[/quote]

Ile diamentów trzeba dać Miguelowi??? Mam już ich dość sporo, bo jeszcze z wraku helikoptera(Skyrider si.ę podzielił) i jeden od zarządcy kopalni. Dałbym Miguelowi, resztę sprzedał, tylko ile należy mu wręczyć , by się dołączył??, dzięki z góry za pomoc

*

Starchris
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

panas111 pisze:
Ile diamentów trzeba dać Miguelowi???

Z tego co pamiętam to trzy lub cztery. Najlepiej sam sprawdź poprzez zapisanie stanu gry tuż przed oddaniem diamentów Miguelowi. Najpierw oddaj jeden później dwa i tak dalej.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2