Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
mag2211
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy

Witam
Jako, że po resecie komputera straciłem bezpowrotnie wszystkie savy (a byłem już prawie na końcu), musiałem zacząć grać od nowa. Ustawiłem sobie poziom wysoki (na początku tylko 25.000$). Wynająłem Grundiego i Steroida. Zaszedłem już dość daleko i troszkę za łatwo idzie. Zastanawiam się czy faktycznie poziom trudności jest wysoki. Druga rzecz to liczba maksymalna punktów doświadczenia najemników, Mają max 7000. Wydaje mi się że jak grałem poprzednio to ta maksymalna do zdobycia liczba punktów doświadczenia wynosiła coś koło 11000. Poprawcie mnie jeśli się mylę. Nie mam jak sprawdzić.
Czy możliwe jest, żeby poziom gry, mimo początkowego stanu portfela sugerującego na "poziom wysoki" był tak naprawdę "średni" tzn. łatwiejszy niż ustawiłem. Jakiś błąd gry ?

*

M'cin
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Raczej Ty lepiej umiesz grać i się wydaje prostsze, a ograniczenie poziomu maksymalnego to "utrudnienie". Jak chcesz trudniej, polecam moda wypróbować, ja bawiłem się świetnie przy Combat Evolved.

*

mag2211
Szeregowy

Kolega ma rację. Pograłem dalej i poziom max doświadczenia wzrósł już z 7000 do 10.000, czyli zmienia się w trakcie gry. Pozdro

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie