Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
Aayren
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Woha! Słyszałem, że te twarze są okropne, ale myślałem że przesadzacie, że to tylko głosy nad wyraz konserwatywnych fanów ale... To jest katastrofa :D Ale nie wierzę, że coś takiego wejdzie do gry, nawet coś w miarę odległego od tej katastrofy... Ach, moje oczy!

*

fallout152
Starszy kapral
Starszy kapral

Jeszcze nie mam tej gry ale przyglądam się screenom. Czy z moją percepcją jest coś nie tak czy te twarze są kompletnie bez wyrazu i strasznie podobne do siebie?

*

Rixi
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Zgadza się, są podobne do siebie, lecz gdy gramy i ubieramy najemników w hełmy, okularki, noktowizory itp. itd. to okazuje się, że aż tak bardzo to nie przeszkadza.
Wszyscy maja takie wrażenie co do tych twarzy, nie tylko Ty, i maja racje bo są bo bani i nic tego nie zmieni, żaden mały lifting. :)
Oby producenci, programiści to zmienili w jakimś patchu, w co osobiście wątpię. :/

*

pawelvc
Szeregowy

Ja wierze w to że jest jakaś nadzieja na to żeby ktoś bardzo mądry(tzn, nie ja) zmienił buzie tych misiów z BiA na te z starego dobrego JA2

*

Starchris
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

pawelvc pisze:
Ja wierze w to że jest jakaś nadzieja na to żeby ktoś bardzo mądry(tzn, nie ja) zmienił buzie tych misiów z BiA na te z starego dobrego JA2

Taki mod jest już w produkcji ale na razie nie wiadomo nic na temat daty jego ukończenia.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4