Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
VIMattIV
Post : 25 sty 2015 22:45
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 3
  • Dołączył: 25.01.2015


Witam,
Mam dość poważny problem dotyczący wyrzucania do pulpitu... Czytałem tu już na forum kilka tematów z ,,podobnymi" problemami lecz u mnie jest trochę inaczej.

Mianowicie w pierwszym mieście wybroniłem pierwszy sektor A9 nie miałem żadnych przypadków że coś się zwiesiło czy wyrzucało do pulpitu.
Natomiast w kolejnym sektorze A10 no cóż gra się sypała cały czas na różnorakie sposoby.
Wszedłem do sektoru i zacząłem usuwać przeciwników bodajże jak zabiłem 6 (potem już przy różnej ilości przeciwników zabitych) gra zaczęła się sypać pierw kilka ścinek (czarny obraz muzyka grała raz się całkiem zacinała) przy kolejnych próbach zacinał się obraz a muzyka grała (w różnych momentach podczas rozgrywki czy widoku mapy) i czasami po prostu wyrzucało do pulpitu.
Próbowałem jako administrator odpalać grę to samo, próbowałem uruchomić ze zgodnością, zmieniać rozdzielczość itp itd.
Na samym końcu próbowałem metody z seivami wczytałem poprzedni stan gry i zacząłem od początku podbijać sektor ciągle zapisywałem wczytywałem itd problem jak by znikł, ale jednak najgorsze zostało na koniec. W sektorze został ostatni przeciwnik i jak go zabiję po prostu wywala do pulpitu :evil: za każdym razem. Co bym nie zrobił jak bym go nie zabił i tak mnie po jego zabiciu wyrzuca do pulpitu :crazy:
Próbowałem już chyba wszystkiego wychodzić i wchodzić do sektora następnie zabić go (automatycznie) i tak czy siak wyrzuca...

Byłbym wielce wdzięczny za pomoc, albo jakieś pomysły które pomogły by naprawić ten problem.
Ja natomiast zobaczę jak się ma sytuacja w innych sektorach i dam znać czy ten problem się powtarza.


*
 
Mr.Jagged
Post : 26 sty 2015 10:00
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 143
  • Dołączył: 24.08.2012
  • Skąd: z Wielunia


Chodzi ci pewnie o jeden sektor w Grumm , mialem to samo i chyba nie da sie tego naprawic

_________________
Obrazek
Obrazek


*
 
VIMattIV
Post : 26 sty 2015 11:06
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 3
  • Dołączył: 25.01.2015


Niestety nie tylko. Sprawdziłem dalej znaczy się próbowałem zaatakować kolejne dwa sektory (różne) i to samo po zabiciu ostatniego przeciwnika wyrzuca do pulpitu :no:


*
 
M'cin
Post : 26 sty 2015 12:14
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy
  • Posty: 753
  • Dołączył: 18.11.2009


Jaki masz OS i na jaką wersję Jaggeda instalowałeś mod?


*
 
VIMattIV
Post : 26 sty 2015 14:26
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 3
  • Dołączył: 25.01.2015


Win 7 64bit (wątpię żeby to było coś powiązane z systemem).

Zwykła podstawka JA2 pl bez żadnych modów. (oprócz teraz UC).
Hmmm spróbuję poszukać jakieś innej podstawki może to coś da :okulary2:


*
 
M'cin
Post : 26 sty 2015 16:24
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy
  • Posty: 753
  • Dołączył: 18.11.2009


Ale 1.12 Gold EN czy 1.05 pl, różnią się nieznacznie i może to mieć znaczenie :>


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie


cron