Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
Olinka
Post : 19 mar 2010 12:42
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik
  • Posty: 958
  • Dołączył: 26.08.2008
  • Skąd: A.I.M


Nie moge wejsc do tych sektorów.
Kiedy rozstawiam najemników wyskakuje Run time error.

Czy to sa sektory do których dostane sie łodzia z nizej połozonej przystani?

_________________
Pozdrawiam, Olinka

Moja mała "pasja"


*
 
Jazz
Post : 19 mar 2010 14:56
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy sierżant
Starszy sierżant
  • Posty: 319
  • Dołączył: 09.12.2006


Olinka pisze:
Nie moge wejsc do tych sektorów.
Kiedy rozstawiam najemników wyskakuje Run time error.


Kolejny błąd gry.

Olinka pisze:
Czy to sa sektory do których dostane sie łodzia z nizej połozonej przystani?


Nie , tak jak wyżej błąd gry.


*
 
Facek
Post : 07 lut 2012 15:55
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 10
  • Dołączył: 07.02.2012


A naciśnij na automatyczne rozstawienie najemników


*
 
lukkic
Post : 25 cze 2012 13:25
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral
  • Posty: 72
  • Dołączył: 06.11.2010
  • Skąd: Warszawa


Ja mam ten sam problem z tymi sektorami K3 i M3 także prawdopodobnie jest to jakiś błąd gry :|


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie


cron