Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Genera
Post : 16 sie 2014 17:46
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 2
  • Dołączył: 16.08.2014


Witam,
piszę tu z nadzieją że to forum nie umarło i znajdzie się ktoś, kto będzie w stanie pomóc. Gra wywala do pulpitu przy każdej próbie jej odpalenia. Grę kupiłem przez Steam. Mam Win 7-64 i 4 GB RAM pamięci z Intelem i5 i grafiką GeForce GT 320M więc na pewno nie chodzi o wymagania systemowe.

Pokazuje się tylko taki screen:
http://i.imgur.com/kakxswS.png


*
 
M'cin
Post : 16 sie 2014 18:36
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy
  • Posty: 753
  • Dołączył: 18.11.2009


A próbowałeś klasyków, tzn odpalenia jako administrator, trybów zgodności, trybu XP, zmienić ustawienia lub wyłączyć na chwil,ę zaporę systemową?


*
 
Genera
Post : 16 sie 2014 23:23
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 2
  • Dołączył: 16.08.2014


Tak, wypróbowałem trybu zgodności, a kontrolę konta użytkownika mam wyłączoną permanentnie. Próbowałem chyba ze wszystkich możliwości w narzędziu konfiguracyjnym. Zmiana rozdzielczości, cienie czy to wyłączone, czy włączone cały czas to samo. Wyłączenie zapory też nie pomaga.

Dobra, to była jednak moja wina xD
Zmieniłem ustawienia obrazu w panelu sterowania NVIDIA z powrotem na proporcje dla mojego ekranu. Zmieniłem je wcześniej na pełen ekran żeby mieć widescreen dla innej, starszej gry (Hostile Waters).

http://i.imgur.com/L9Ysfi4.png ;-)

Tak czy inaczej wszystko działa. Wybaczcie za to nieporozumienie :D


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie