Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 190 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Następna
Autor Wiadomość
Len
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

7.62: Reload - Premiera już 1 lutego!
Pod koniec października ubiegłego roku firma 1C Games oznajmiła, iż taktyczna strategia 7.62 doczeka się oficjalnego rozszerzenia już na początku 2008 roku. Dziś developer podał oficjalną datę premiery gry, która nastąpić ma 1 lutego, czyli już za niecałe półtora tygodnia. Niestety, dotyczy to tylko i wyłącznie terenu Rosji.

7.62: Reload to 12 zupełnie nowych misji powiązanych linią fabularną, które zapewnią co najmniej 25 godzin zabawy. Akcja rozgrywa się w małym latynoamerykańskim kraju w którym po porażce dyktatora Alvaro Defensa sprawy zaczęły się komplikować. Pomimo zawartego porozumienia o zaprzestaniu ognia, wzdłuż całej granicy miejsce mają potyczki wrogich sobie oddziałów. Ty, jako główny bohater Miguel Garcia musisz zebrać oddział doborowych najemników aby przywrócić ład i porządek na własnych zasadach.

Jeszcze tylko brakuje polskiego wydawcy :]

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

No właśnie. Najbardziej na polskim rynku gier nadal największy problem stanowią wydawcy ponieważ ciągle nie mogą dojść do porozumienia. Oby z 7.62 było inaczej i aby polski wydawca się znalazł jak najszybciej.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

W Polsce problem jest z tym, że nikt nie chce wydawać strategii turowych jakby w ogóle nie wierzyli w dobrą sprzedaż tych gier. Każdy tylko chce wydawać strzelanki i wygląda to tak jakby tylko takie gry obecnie powstawały.

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Tak to prawda. Większość strzelanek (Kane&Lynch: Dead Men) to gry wysokobudżetowe i jest teraz na nie popyt i więc nie ma co się dziwić sprzedają się jak świeże bułeczki, a pieniądze idą na nowe produkcje

*

Shogun
Starszy kapral
Starszy kapral

Wszystkim zainteresowanym, którzy nie mogą się doczekać wydania 7.62 mogę powiedzieć że fani tej gry już od pewnego czasu pracują nad zangielszczeniem.

*

Lemur
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Shogun pisze:
Wszystkim zainteresowanym, którzy nie mogą się doczekać wydania 7.62 mogę powiedzieć że fani tej gry już od pewnego czasu pracują nad zangielszczeniem.

Masz na myśli forum Strategy First?. Jeżeli tak, to już od dłuższego czasu dostępne jest takie zangielszczenie. W dodatku działa one bez problemu, choć od takiego maszynowego tłumaczenia nie można oczekiwać zbyt wiele...

...A sama gra jest przednia i do w miarę płynnej rozgrywki wcale nie jest potrzebny jakiś dwurdzeniowy potwór;-).

*

Shogun
Starszy kapral
Starszy kapral

Wiem o tym doskonale, sam uczestniczę w tym projekcie. Zresztą w tym drugim linku jest dokładnie to samo co na forum SF, tylko zebrane do kupy. Obecne tłumaczenie już nie przypomina tego z pierwszego stycznia, w tej chwili ok 75% tekstu jest po angielsku.

*

Lemur
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Shogun pisze:
Wiem o tym doskonale, sam uczestniczę w tym projekcie.

Stąd moje pytanie.

Shogun pisze:
Zresztą w tym drugim linku jest dokładnie to samo co na forum SF, tylko zebrane do kupy

Dokładnie, pamiętaj że nie wszystkim chce się szukać;-).

Cytuj:
Obecne tłumaczenie już nie przypomina tego z pierwszego stycznia, w tej chwili ok 75% tekstu jest po angielsku.

Świetnie, czy to oznacza że bitmapy też są przetłumaczone (interesują mnie w rozdziałce 1024X768))?. A co z opisami broni jeżeli mogę spytać?. One też będą przetłumaczone?. Jeżeli mógłbyś zamieścić link do ostatecznej wersji to będę wdzięczny. Może ludzie zaczną dzięki temu w końcu grać w "7,62" i zainteresuje się tym Cenega...

*

Shogun
Starszy kapral
Starszy kapral

Menu oraz interfejs zostały w 100% przetłumaczone, ale dla rozdzielczości od 1280x1024 wzwyż. Co do opisów broni i przedmiotów to one również zostały już przetłumaczone. Linku do ostatecznej wersji nie mogę zamieścić, bo jej na razie nie ma. Będzie jak uporamy się z tłumaczeniem tekstu, na obecną chwilę zostało ok 1500 wpisów do przetłumaczenia, a tłumaczymy w tempie ok 100 na dzień, tak więc koniec lutego jest dość realnym terminem.

*

Lemur
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Ok, daj znać jak będzie gotowe.

*

Shogun
Starszy kapral
Starszy kapral

Szef projektu postanowił wydać dziś nową wersję tłumaczenia, nie jest to co prawda ostateczne tłumaczenie, ale bije na głowę to z pierwszego styczne. Tłumaczenie zawiera:
- w pełni przetłumaczone menu i interfejs dla rozdzielczości od 1280x1024 wzwyż
- przetłumaczone nazwy i opisy przedmiotów występujących w grze
- 75% tekstu w grze zostało w pełni przetłumaczone, tak więc nie ma mowy o utknięciu z powodu niezrozumienia tekstu
Do zrobienia zostało:
- 25% tekstu nadal jest przetłumaczone poprzez translator, są to w większości tekstu nie mające wpływu na grę np: komunikaty pojawiające się radiu.
- sprawdzić poprawność wszystkiego co zostało już przetłumaczone.

*

Lemur
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant

No to wypadałoby zacząć grę od początku...

Ale nie, zaczekam do finalnej wersji:-).

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Ja bym chętnie zagrał ale wolę zaczekać aż gra wyjdzie w Polsce. A ja Brygady E5 jeszcze nie ukończyłem :] Muszę się wziąć bo komputer ulepszyłem, nie powinna mi teraz zacinać.

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Ja na Brygadę nie mam niestety czasu...

@Lemur czy 7.62 też ma tak dobrą muzykę jak Brygada? :>

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Następna