Mam zagwozdkę i podejrzewam, że jest to sytuacja patowa, nie mniej może uda mi się uzyskać odpowiedź.
1. W 1.13 na multi można grać do 4 graczy.
Pytanie brzmi czy jest jakaś fizyczna możliwość zasymulowania dwóch gier w taki sposób aby można je było spiąć w np. Hamachi, dzięki czemu z kumplem we dwóch, gralibyśmy sterując łącznie czterema teamami (po dwa każdy)? Wiem, że to kwestia IP i tu jest duży problem, ale granie na dwa komputery jednocześnie czy komputer i laptop nie wchodzi w grę

2. W zasadzie jeżeli jest opcja na punkt drugi, to punkt pierwszy jest wtedy zbędny.
Czy istnieje jakakolwiek możliwość zwiększenia liczby najemników w multi?
Wildfire zwiększył liczbę składu z 6 do 10. W najnowszej becie 1.13 miało to już być zdrożone - na multi dalej tylko da się 6 osób zrekrutować.
W .INI EDITOR nic na ten temat nie ma.
Wgrałem z ciekawości nakładkę na absolutną rekrutację najemników - nic to nie zmienia.
W edytorze map nie da się w żaden sposób dodać najemników, którymi mógłby sterować gracz.
3. Czy jeżeli zedytuję sektor w edytorze map, będę mógł to przesłać koledze i uzyskam dzięki temu np. dodatkowe bronie czy przeciwników w sektorze na multi?
Oczywiście cała rozkmina bierze się stąd, że chciałoby się zagrać coś bardziej ambitnego niż 1v1 po 6 najemników. Tak po 20 na przykład byłoby miło. Symulacja małej bitwy albo oblężenia jednego gracza przez drugiego

Dziękuję z góry wszystkim za odpowiedź i pozdrawiam.