Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2
Autor Wiadomość
lukasz II
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

miguela i carlosa zwerbowałem po zdobyciu 2 miast, sam się dziwiłem, ze tak szybko bo czytałem na forum że dopiero po 5 miastach, ale pomyślałem, ze to zasługa mojego i.m.p że ma tyle inteligencji.(90)

Gram od nowa i będe chciał sprawdzić czy błąd się pojawi jeszcze raz, a patcha żadnego nie pobierałem i nie instalowałem.

*

lukasz II
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

miguela i carlosa zwerbowałem po zdobyciu 2 miast, sam się dziwiłem, ze tak szybko bo czytałem na forum że dopiero po 5 miastach, ale pomyślałem, ze to zasługa mojego i.m.p że ma tyle inteligencji.(90)

Gram od nowa i będe chciał sprawdzić czy błąd się pojawi jeszcze raz, a patcha żadnego nie pobierałem i nie instalowałem.

*

zadra666
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Miguela i Carlosa można zwerbować juz po zdobyciu El Drassen !!!! To nie zart ;p Po prostu tak jest naprawdę.

*

lukasz II
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Wkońcu Fred jest w El drassen, ale nadal nic o kopalni nie mówił że będe miał z niej zyski, mam 28loialności niebieską czcionką.

Co musze zrobić teraz żeby dostawac zyski z kopalni?

Samoobrone mam już w 3 sektorach brakuje mi tylko na terenie kopalni i misja z księdzem dałem mu alkochol i czekam az będe mógł z nim znowu gadać.

*

zadra666
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Zagadaj z nim (niech gadajacy ma dużo dowodzenia) Przyjaźnie a potem bezpośrednio i dalej bezpośrednio aż do skutku !

*

lukasz II
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Wielkie dzięki teraz mam zyski z kopalni i moge sobie dalej grać temat można zamknąć.

*

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów. Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2