Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
Sir Alien
Post : 09 lis 2011 10:35
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 13
  • Dołączył: 27.10.2011


Nie wiem czy taki temat byl poruszany ale szukalem i nic nie znalazlem.
Wiec moje pytanie jest takie. Otoz jak wchodze na ekran mapy taktycznej to zamiast mapy mam caly niebieski kwadrat i nie wiem o co z tym biega.

Z gory dzieki za pomoc.


Ostatnio zmieniony 09 lis 2011 10:37 przez Sir Alien, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
SaviolaMaster
Post : 09 lis 2011 20:38
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Plutonowy
Plutonowy
  • Posty: 211
  • Dołączył: 23.12.2010


Hm ja mam UB oryginał sprzed ponad 6 lat (może z 8 nie pamiętam) i grałem w to jeszcze na starym sprzęcie, nigdy czegoś takiego nie miałem. Na tym sprzęcie co teraz naginam w hybrydę też nie miałem nigdy czegoś takiego. Strzelam że grafika, choć ciężko to stwierdzić. Napisz jaki masz sprzęt (najlepiej z modelami) czy masz jeszcze jakieś problemy z kompem, czy a jak tak to jakiego używasz antyvira no i czy to czyste UB czy jakoś podrasowane.


*
 
Sir Alien
Post : 10 lis 2011 00:02
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 13
  • Dołączył: 27.10.2011


Win XP, grafa NVIDIA GeForce 6200 LE z najnowszymi sterownikami, procek dual core 1,6.2 GB ram, antyvir to avast
Wszystko mi dziala problemem jest tylko to co napisalem w poscie powyzej.
Jest to orginalne UB tez cos zakupine jak twoje.Jesli nic nie pomoze to jakos sie moze przyzwyczaje do tego.


*
 
hasan_talib
Post : 10 lis 2011 09:18
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant
  • Posty: 328
  • Dołączył: 25.08.2010


Daj screena, jak to wygląda

_________________
Wszystkim lubiącym pograć po polsku.
http://ironsquad.pl/


*
 
Sir Alien
Post : 10 lis 2011 10:10
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 13
  • Dołączył: 27.10.2011




Ostatnio zmieniony 10 lis 2011 10:12 przez Sir Alien, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
hasan_talib
Post : 10 lis 2011 12:37
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant
  • Posty: 328
  • Dołączył: 25.08.2010


http://www.speedyshare.com/file/6cFyk/patch-map-UB.rar

Rozpakuj to w katalogu Data. Powinno pomóc. A jak nie, to coś jeszcze pomyślę ;-)


A tak btw to to wygląda, jakbyś miał zmieniony interfejs. Miejsce na najemnika jest innych kolorów, a przyciski pod mapką nie za bardzo pasują do swoich miejsc. Nie instalowałeś zmienionego interfejsu czy czegoś?

_________________
Wszystkim lubiącym pograć po polsku.
http://ironsquad.pl/


*
 
Starchris
Post : 10 lis 2011 13:05
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1897
  • Dołączył: 25.06.2010


Zmieniałeś interfejs bo u góry jest kawałek mojego nowego interfejsu. Ale ewidentnie coś Ci poszło nie tak. Problemem jest brak przeźroczystości w pliku MBS.sti, który jest w katalogu "Data / Interface".

Tu masz poprawny plik. Skopiuj go do powyżej wspomnianego katalogu.

Załącznik:
MBS.7z [11.33 KiB]
Pobrany 99 razy


No chyba, że pliki Hasan_taliba Ci już pomogły to mojego już nie wgrywaj. Choć tak naprawdę ponowna instalacja w nowej lokalizacji lub po uprzednim odinstalowaniu starej wersji załatwiła by sprawę.

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
Sir Alien
Post : 10 lis 2011 13:37
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 13
  • Dołączył: 27.10.2011


Pliki Hasan_taliba nie pomogły a plik mbs zrobił swoje. Dzięki wielkie za pomoc.


*
 
SaviolaMaster
Post : 10 lis 2011 14:42
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Plutonowy
Plutonowy
  • Posty: 211
  • Dołączył: 23.12.2010


Dobrze się stało, problem wyjaśniony :)


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie