Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Romczyn
Post : 26 sie 2011 19:28
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 4
  • Dołączył: 26.08.2011


Witam wszystkich gdyż to mój pierwszy post który zmusił mnie do rejestracji ;) Podobnie jak Wy jestem wielkim fanem turówek w szczególności JA. Odpowiedzi na problem szukałem, ale niestety nie znalazłem.
Mój problem polega na tym, że w modach (B2B, vietnam) mogę poruszać się po mapie tylko tak jak jest to w oryginale, ponadto w B2B sektory wyglądają jak te z oryginału oprócz pierwszego. Parę dni temu ukonczyłem Shady Job i nie było żadnych problemów. Mam nadzieję że ktoś tu zna rozwiązanie. Póki co połażę po tych sektorach po których się da, ale długo mi to nie zajmie :D


*
 
lukasamd
Post : 26 sie 2011 19:45
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5313
  • Dołączył: 31.05.2006


W jaki sposób je instalujesz? Opisz co po kolei wrzucasz.


*
  WWW
Romczyn
Post : 26 sie 2011 20:28
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 4
  • Dołączył: 26.08.2011


Robię tak jak w instrukcji w instalatorach spolszczeń. Nie kombinuję.

Edit, spróbuję na jakimś anglojęzycznym JA 2,5 jeśli to nie pomoże to już nie wiem co :|


Ostatnio zmieniony 26 sie 2011 21:33 przez Romczyn, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
lukasamd
Post : 27 sie 2011 12:06
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5313
  • Dołączył: 31.05.2006




*
  WWW
Romczyn
Post : 27 sie 2011 16:58
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 4
  • Dołączył: 26.08.2011


No ale jakoś nie mogę swobodnie chodzić po mapie... Za jakieś 3 godziny sprawdzę na angielskiej wersji.



Dodano: 27 sie 2011 17:58

Edytowanie coś nie działa chyba poprawnie, piszę w nowym.

Na angielskim goldzie z vietnamem jest gorzej niż było na polskiej wersji, z b2b jest to samo.
Jakieś sugestie?


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie


cron