Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
Dudus
Post : 27 gru 2010 21:41
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral
  • Posty: 50
  • Dołączył: 27.12.2010


Jestem nowy i mam dla was pytanko (tylko dlatego sie w końcu zarejestrowałem :P ) tak więc pytanie brzmi:
Da się jakoś ominąć limit 18 komando w UB?
Jeżeli tak to napiszcie jak :) najlepiej w punktach bo jestem ciemny :P
Z góry THX


*
 
Len
Post : 29 gru 2010 18:04
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Posty: 4003
  • Dołączył: 02.06.2006


W standardowym UB na pewno nie.

W UB 1.13 na być może tak, ale zmieni się tyle rzeczy, że będziesz musiał zacząć od nowa.

_________________
Iron Squad | FonoGAME | Gry.Gery.pl | Jagged Alliance Center


*
  WWW
Dudus
Post : 29 gru 2010 19:49
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral
  • Posty: 50
  • Dołączył: 27.12.2010


A mógłbyś troche jaśniej i napisać jak to porobić :)


*
 
Len
Post : 29 gru 2010 21:07
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Posty: 4003
  • Dołączył: 02.06.2006


Cholera, ludzie, jest w ogóle coś takiego jak UB 1.13? Przyrzekłbym, że kiedyś to widziałem ale nie pamiętam co z tego wyszło. No niemniej, w oryginalnym UB na pewno nic z tym nie zrobisz.

_________________
Iron Squad | FonoGAME | Gry.Gery.pl | Jagged Alliance Center


*
  WWW
Dudus
Post : 29 gru 2010 21:49
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral
  • Posty: 50
  • Dołączył: 27.12.2010


A w ja 2 albo ewentualnie wildfire ?


*
 
Len
Post : 29 gru 2010 22:28
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Posty: 4003
  • Dołączył: 02.06.2006


Nie, we wszystkich jaggedach 18 najemników to maksimum. Możliwe, że ominięto ten problem w modyfikacji 1.13 ale głowy nie dam. Zresztą, nawet nie wiem, tak tylko gdybam, bo czego by tam nie zmieniono...

_________________
Iron Squad | FonoGAME | Gry.Gery.pl | Jagged Alliance Center


*
  WWW
Dudus
Post : 29 gru 2010 22:33
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral
  • Posty: 50
  • Dołączył: 27.12.2010


eechh.... to lipa.
Thx za odp.


*
 
misiek5872
Post : 01 lis 2015 15:21
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Kapral
Kapral
  • Posty: 65
  • Dołączył: 03.06.2015


W podstawowe wersji nie da się. A w wersji 1,13 to można dzięki modom.


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie