Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
spiryt
Post : 19 lip 2009 19:29
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży
  • Posty: 443
  • Dołączył: 27.03.2008


No chyba za dużo pieprzu dodałeś bo w Vietnamie nie ma Manuela ;)

_________________
"Szczęście okazało się dziwką, a ja klientem bez portfela"
Max Payne

Tak. Da się zauważyć, że ten świat od jakiegoś dłuższego czasu działa w systemie Pay-to-win.


*
 
Paker111
Post : 19 lip 2009 19:34
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 79
  • Dołączył: 07.07.2008
  • Skąd: Kraków/Słupsk


a ja mam (instalowałem wg. wskazań).

_________________
Polska nie ma przyjaciół, Polska ma interesy.


*
  WWW
spiryt
Post : 19 lip 2009 19:36
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży
  • Posty: 443
  • Dołączył: 27.03.2008


a Jaka wersja gry ? EN czy PL ?

_________________
"Szczęście okazało się dziwką, a ja klientem bez portfela"
Max Payne

Tak. Da się zauważyć, że ten świat od jakiegoś dłuższego czasu działa w systemie Pay-to-win.


*
 
Paker111
Post : 19 lip 2009 19:48
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 79
  • Dołączył: 07.07.2008
  • Skąd: Kraków/Słupsk


niby PL, ale taki np pilot rozbitego śmigłowca nawijał o Traconie. Instalowane na JA 2/UB Gold eng + VSOG+ Jonas editon + polonizacja

_________________
Polska nie ma przyjaciół, Polska ma interesy.


*
  WWW
spiryt
Post : 19 lip 2009 19:49
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży
  • Posty: 443
  • Dołączył: 27.03.2008


a miałeś śnieg w sektorze początkowym ?

_________________
"Szczęście okazało się dziwką, a ja klientem bez portfela"
Max Payne

Tak. Da się zauważyć, że ten świat od jakiegoś dłuższego czasu działa w systemie Pay-to-win.


*
 
Paker111
Post : 19 lip 2009 19:56
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 79
  • Dołączył: 07.07.2008
  • Skąd: Kraków/Słupsk


nie, oczywiście, że nie. Toż to Wietnam jest.

_________________
Polska nie ma przyjaciół, Polska ma interesy.


*
  WWW
spiryt
Post : 19 lip 2009 19:59
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży
  • Posty: 443
  • Dołączył: 27.03.2008


Zainstaluj Ja 2,5 + patch + VS + Spolszczenie 1,4 tylko tym razem na jakimś innym dysku

_________________
"Szczęście okazało się dziwką, a ja klientem bez portfela"
Max Payne

Tak. Da się zauważyć, że ten świat od jakiegoś dłuższego czasu działa w systemie Pay-to-win.


*
 
Paker111
Post : 19 lip 2009 20:03
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 79
  • Dołączył: 07.07.2008
  • Skąd: Kraków/Słupsk


jaki patch? Nic nie widziałem w pobieralni. Może zmyliło Cię to co napisałem- JA 2,5 UB z wersji gold (JA2 i osobno UB jest) mam zainstalowane.

_________________
Polska nie ma przyjaciół, Polska ma interesy.


*
  WWW
spiryt
Post : 19 lip 2009 20:05
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży
  • Posty: 443
  • Dołączył: 27.03.2008


Chodzi mi o to że Jak zainstalujesz Ja 2,5 to sciągnij patch Patch 1.01 EN potem zainstaluj VS i na końcu Spolszczenie

_________________
"Szczęście okazało się dziwką, a ja klientem bez portfela"
Max Payne

Tak. Da się zauważyć, że ten świat od jakiegoś dłuższego czasu działa w systemie Pay-to-win.


*
 
Paker111
Post : 19 lip 2009 20:14
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 79
  • Dołączył: 07.07.2008
  • Skąd: Kraków/Słupsk


bez tego mogą być jakieś problemy?

_________________
Polska nie ma przyjaciół, Polska ma interesy.


*
  WWW
lukasamd
Post : 19 lip 2009 22:06
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5313
  • Dołączył: 31.05.2006


Raczej nie powinno być takiej możliwości. Na pewno dobrze zainstalowałeś modyfikację?


*
  WWW
Paker111
Post : 19 lip 2009 22:49
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 79
  • Dołączył: 07.07.2008
  • Skąd: Kraków/Słupsk


zrobiłem wszystko tak jak jest opisane na stronie

_________________
Polska nie ma przyjaciół, Polska ma interesy.


*
  WWW
Olinka
Post : 15 gru 2009 16:15
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik
  • Posty: 958
  • Dołączył: 26.08.2008
  • Skąd: A.I.M


Nie moge zrekrutowac Texa. Niby proste zadanie.
Gada o fanach i o kasecie która on podpisze żłotym długopisem i nic.
W tej chwili co jestem u Betty to go nie ma.
To jedno.
A drugie to nie gdzie mam tych kotów dla Betty szukac?
Nigdzie ich nie ma.
W UB były w magazynie, ok tu nie widac ani nie słychac.

_________________
Pozdrawiam, Olinka

Moja mała "pasja"


*
 
lukasamd
Post : 15 gru 2009 18:16
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5313
  • Dołączył: 31.05.2006




*
  WWW
Len
Post : 15 gru 2009 18:30
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Posty: 4003
  • Dołączył: 02.06.2006


Z kotami jest taki problem, że niby były przez nas dodawane ale i tak ich nie ma.

_________________
Iron Squad | FonoGAME | Gry.Gery.pl | Jagged Alliance Center


*
  WWW
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3  Następna


cron