Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna
Autor Wiadomość
emanuel
Post : 09 maja 2007 07:19
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy
  • Posty: 209
  • Dołączył: 29.04.2007
  • Skąd: Warszawa/Zabrze


a ja zrobiłem eksperyment, i narazie nie zauważyłem opisanych przez ciebie objawów, chociaż nadal mnie wywala do windy przy próbie wejścia kilkoma oddziałami do sektora zajętego przez wroga. (chyba utworzę jakiś skrót p.w.k.o.d.s.z.p.w., bo mi się nie chce pisać tak długiego zdania w co drugim poście) :D

_________________
interiesno o czem dumajet kamandir... ;)
Obrazek
Obrazek


*
  WWW
Len
Post : 09 maja 2007 13:57
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Posty: 4003
  • Dołączył: 02.06.2006


JA2: Vietnam SOG '69 - Instalacja

Pod powyższym linkiem znajduje się jedyny w internecie pełen opis instalacji SOGa na poszczególnych wersjach z i bez użycia spolszczenia. Ciebie interesuje tylko drugi punkt, a jest trochę inny od tego co ty robiłeś ;)

Powtarzam jeszcze raz - jeśli instalujemy spolszczenie to jakiekolwiek łatki do UB i SOGa są zbędne.

_________________
Iron Squad | FonoGAME | Gry.Gery.pl | Jagged Alliance Center


*
  WWW
emanuel
Post : 09 maja 2007 14:52
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy
  • Posty: 209
  • Dołączył: 29.04.2007
  • Skąd: Warszawa/Zabrze


Jakiekolwiek łatki do UB? Nawet ta poprawiająca p.w.k.o.d.s.z.p.w.? :galy:

_________________
interiesno o czem dumajet kamandir... ;)
Obrazek
Obrazek


*
  WWW
Len
Post : 09 maja 2007 15:10
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Posty: 4003
  • Dołączył: 02.06.2006


W SOGu są już łatki do UB i do SOGa więc nie trzeba ich wcześniej instalować. Są wszystkie poza tą angielską bo to przecież polska wersja gry, nie wiem czy to możliwe ale prawdopodobne, ze ona jest powodem twoich problemów.

_________________
Iron Squad | FonoGAME | Gry.Gery.pl | Jagged Alliance Center


*
  WWW
emanuel
Post : 09 maja 2007 18:01
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy
  • Posty: 209
  • Dołączył: 29.04.2007
  • Skąd: Warszawa/Zabrze


ok. a nie zaszkodzi mi postawić tę gierkę po raz nasty, może teraz będzie działać!

_________________
interiesno o czem dumajet kamandir... ;)
Obrazek
Obrazek


*
  WWW
emanuel
Post : 10 maja 2007 11:24
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy
  • Posty: 209
  • Dołączył: 29.04.2007
  • Skąd: Warszawa/Zabrze


niestety nadal nie działa jak powinno... :(

_________________
interiesno o czem dumajet kamandir... ;)
Obrazek
Obrazek


*
  WWW
lukasamd
Post : 10 maja 2007 19:11
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5313
  • Dołączył: 31.05.2006


Nie wiem czy tak ma być więc zgłaszam to:

LAW ma dziwną kategorię broni: 0 Inne

Obrazek


*
  WWW
lukasamd
Post : 14 maja 2007 19:47
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5313
  • Dołączył: 31.05.2006


Znowu znalazłem kilka problemów w spolszczeniu.

- Krzaczek w wypowiedzi Bullocka:

http://picasaweb.google.pl/LukasAMD/Vie ... 2389814466

- Krzak w wypowiedzi Unkowna:

http://picasaweb.google.pl/LukasAMD/Vie ... 4058964178

- "DZIWNA" wypowiedź najemnika:

http://picasaweb.google.pl/LukasAMD/Vie ... 4058964194

- Opis przedmiotu bez znaku "ł":

http://picasaweb.google.pl/LukasAMD/Vie ... 8613015794

- Błędna wypowiedź samoobrony:

http://picasaweb.google.pl/LukasAMD/Vie ... 8613015810

- Źle wyświetlany obrazek złota (choć to chyba wada SOGa):

http://picasaweb.google.pl/LukasAMD/Vie ... 8613015826


Każdy obrazek jest zmniejszony ale można ściągnąć oryginalną, dużą wersję.


*
  WWW
Len
Post : 23 maja 2007 15:04
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Posty: 4003
  • Dołączył: 02.06.2006


Nowa wersja spolszczenia do JA2: Vietnam SOG '69 - 1.3!
Lista zmian:
- Teksty postaci: Deacon (Unknown), James Bullock, cywile
- Sektor I10 (Dodano koty w magazynie)
- Opisy broni i przedmiotów
- Działanie wielu broni

Za zgłoszone błędy dziękujemy użytkownikom forum JA Center i czekamy na kolejne ;) W nowej wersji nie poprawiono wszystkich błędów tutaj zgłoszonych ponieważ nie mam pojęcia jak niektóre rozwiązać, jest wszystko ustawione tak jak być powinno ale mimo to jest źle :/ Nie poprawia także błędu zgłoszonego przez Emanuela.

JA2: Vietnam SOG '69 (wer.1.3) - POBIERZ
JA2: Vietnam SOG '69 PL w nowej wersji - News na IS Site

_________________
Iron Squad | FonoGAME | Gry.Gery.pl | Jagged Alliance Center


*
  WWW
djt
Post : 23 maja 2007 15:42
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 128
  • Dołączył: 14.03.2007
  • Skąd: Północna DOKP :)


Lamerskie pytanko ;)

Po zainstalowaniu nowszej łatki gra (sejwy) będzie działać bez reinstalacji?

Pozdrowienia.


*
 
lukasamd
Post : 23 maja 2007 15:50
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5313
  • Dołączył: 31.05.2006


W wypadku przechodzenia z 1.1 na 1.2 problemów nie było... ja już update zainstalowałem choć nie jestem pewien jak będzie z działaniem :diabel:

Podejrzewam jednak że raczej bezproblemowo... inna sprawa - kto zabroni zrobić kopię save? ;)


*
  WWW
Len
Post : 23 maja 2007 20:52
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Posty: 4003
  • Dołączył: 02.06.2006


Za każdym razem można instalować bezproblemowo, a nawet jeśli nie to napisalibyśmy o tym ;)

Podmieniane są tylko pliki, które bez problemu można aktualizować podczas gry. Czasami się zdarza, że aby w niektórych rzeczach były widoczne zmiany trzeba rozpocząć grę od nowa ale zwykle są to drobne zmiany.

_________________
Iron Squad | FonoGAME | Gry.Gery.pl | Jagged Alliance Center


*
  WWW
snick
Post : 26 maja 2007 09:06
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy
  • Posty: 686
  • Dołączył: 17.07.2006
  • Skąd: Zabrze


Zaistalowałem wczoraj wersję 1.3 (ponoć) i gram od nowa. W grze wyświetla się jednak, że to 1.2...

W sektorze I8 nie wyświetla się minimapa.

Chyba w następnym sektorze (ale głowy nie dam) minimapa nie pokrywa się z rzeczywistym terenem.


*
  WWW
lukasamd
Post : 31 maja 2007 17:36
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5313
  • Dołączył: 31.05.2006


U mnie też jest napisane że mam wersję 1.2. Innych problemów nie mogę potwierdzić bo nie mam save aby tam wrócić.


*
  WWW
snick
Post : 31 maja 2007 20:51
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy
  • Posty: 686
  • Dołączył: 17.07.2006
  • Skąd: Zabrze


W sektorze z Betty dalej nie ma kotów...

Hannigan mówi "Taa, byłem w 'Namie odkąd miałem jedynie stopień sierżanta." - to brzmi nie po polsku...

w tekście "Raport znajduje się w głównym bunkrze [...]" nie wyświetla się ł. Mówi to pułkownik w pierwszej bazie

ten sam pułkownik w następnym tekście mówi "Prawde mówiąc, mamy sporo do zrobienia". Powinno być "ę"


*
  WWW
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna


cron