Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę   1, 2  Następna
Autor Wiadomość
Bartek0511
Post : 10 kwie 2007 15:32
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006


Nie wiem czemu tego jeszcze nie ma na forum więc podaje:

1. Ściągamy program TartoiseSVN http://tortoisesvn.net/downloads, można także ściągnąć polskie pliki językowe to dla tych co maja problemy z ENG,

2. Włączmy ściągnięty plik i instalujemy,

3. Gdzieś na naszym dysku robimy sobie "nowy folder" i nadajemy mu nazwe (obojętnie jaką),

4. klikamy PPM (prawy przycisk myszy) na folderze i wybieramy z menu "SVN Checkout",

5. pojawi nam się okienko które będzie się domagało podania adresu url, w pierwsze pole "URL of repository wpisujemy:" https://81.169.133.124/source/ja2_v1.13_data/GameDir i klikamy OK i teraz program zaczyna nam ściągać najnowsze v1.13,

6. mamy na dysku już nasze kochane v1.13 teraz po pewnym czasie chcemy się dowiedzieć co nowego przyszło i chcemy ściągnąć najnowsze pliki, naciskamy PPM na folderze v1.13 i z menu wybieramy TartoiseSVN/ Show log,

7. Gdy coś przyszło nowego naciskamy jeszcze raz na folderze z v1.13 prawym przyciskiem myszy i wybieramy opcję "SVN Update" program dogra nam nowsze pliki,

8. Możemy się cieszyć zawsze najnowszą wersją v1.13.

Również na stronie znajduje się opis aktualizacji, lecz z uzyciem innego programu. Zobacz.


Ostatnio zmieniony 01 sty 1970 01:00 przez Bartek0511, łącznie zmieniany 2 razy

*
 
Bartek0511
Post : 01 wrz 2007 23:30
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006




*
 
Bartek0511
Post : 28 gru 2007 21:05
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006




*
 
Krystianm
Post : 05 sty 2008 19:07
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 6
  • Dołączył: 29.07.2006


no i mam problem bo jak chce to zinstalować to pisze
"Ten pakiet instalacyjny nie jest obsługiwany przez procesor tego typu.Skontaktuj się z producentem aplikacji"


*
 
Bartek0511
Post : 05 sty 2008 20:00
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006


Ściągnąłeś 64 bitową aplikacje czy 32 ?


*
 
Krystianm
Post : 05 sty 2008 22:28
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 6
  • Dołączył: 29.07.2006


ok pomy;liłem się i ściągnąłem 64 :P
ale teraz nastepny problem

4. klikamy PPM (prawy przycisk myszy) na folderze i wybieramy z menu "SVN Checkout",

nie moge znalesc tego wiec mozna to jakos pominac ??


*
 
Bartek0511
Post : 05 sty 2008 22:47
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006


<załamka> z <tuptup>

Obrazek


*
 
Adrian
Post : 10 kwie 2008 19:25
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral
  • Posty: 41
  • Dołączył: 25.04.2007


A skąd pobrać te polskie pliki językowe? I czy jak sobie zainstaluję v 1.13 to czy sejvy ze zwykłego JA 2 będą mi działały?


*
 
Bartek0511
Post : 10 kwie 2008 21:13
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006


Pliki językowe do czego ? do programu ściągającego v1.13 czy to JA2 v1.13 ?

Save nie będą działać ze zwykłego JA2.


*
 
Adrian
Post : 11 kwie 2008 12:04
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral
  • Posty: 41
  • Dołączył: 25.04.2007


Co do sejvów to już znalazłem ale dzięki. A pliki językowe to chodzi mi o te do v 1.13 nie do programu.


*
 
Bartek0511
Post : 11 kwie 2008 12:06
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006




*
 
Adrian
Post : 11 kwie 2008 13:42
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral
  • Posty: 41
  • Dołączył: 25.04.2007


Na stronie jaggedalliancezone znalazłem polską wersję oznaczoną numerkami 1791. Jak ściągałem v 1.13 przez rapidsvn to będzie mi działało tamto spolszczenie?


*
 
Bartek0511
Post : 11 kwie 2008 17:31
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006


Nie jestem tego pewien, ponieważ nie wiem jaka jest teraz aktualna wersja z svn-u. Spróbować zawsze mozesz.


*
 
Adrian
Post : 12 kwie 2008 13:45
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral
  • Posty: 41
  • Dołączył: 25.04.2007


A można jakoś sprawdzić jaka to wersja jak już ściągnąłem?


*
 
Bartek0511
Post : 12 kwie 2008 14:06
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006


Na samym początku ładowania gry przy splash screenie będziesz miał w górnym lewym rogu informacje o wersji.


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   1, 2  Następna


cron