Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Seth
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy

witam, wracam do jaggeda po kilku latach przerwy... skonczylem na wildfire i nie gralem w inne modyfikacje. Bardzo podoba mi sie 1.13... ale mam pytanie, ktore mnie nurtuje.... nie wiem czy to blad gry czy tak ma byc dopoki moja postac sie nie podszkoli...

instalowalem tak jak opisal Starchris w komentarzach do 1.13 (Wildfire -> ja2_mods_on_wildfire_1.23-> wildfire_1.13(4870)_AIMNAS_v21_pl) i mam nastepujacy problem:
na wiekszosci postaci musze przeladowywac bron po kazdym strzale, co kosztuje mnie az 12 PA i co ture moge wykonac takim sposobem 1 maksymalnie dwa strzaly... ktos moze mi to wyjasnic? ps. gram na windows 7 x64

*

micand1989
Awatar użytkownika
Major
Major

Seth pisze:
na wiekszosci postaci musze przeladowywac bron po kazdym strzale, co kosztuje mnie az 12 PA i co ture moge wykonac takim sposobem 1 maksymalnie dwa strzaly... ktos moze mi to wyjasnic?

Rozumiem, że chodzi o przeładowywanie snajperek po każdym strzale, tkz: "Rechamber"?? Taki jest urok karabinów snajperskich. One nie są przeznaczone do wchodzenia do budynków taktyką "room to room".

*

Seth
Szeregowy

yhm... juz do tego doszedlem... z jednej strony fajnie... a z drugiej musze sie dostosowac... najwazniejsze ze gra dziala bo myslalem ze blad czy cos... w takim razie wracam do grania :)

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie