Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
TeddyBeer
Post : 24 lis 2010 15:44
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 8
  • Dołączył: 24.11.2010


Witam!
Ostatnio stwierdziłem, że już wystarczy mi odpoczynku od JA2 i postanowiłem do niego powrócić. Chciałem pobawić się w 1.13 i tu zaczęły się schody :( .

Opiszę krok po kroku, co robiłem:
1. Instalacja JA2 z płyty CD-Action (gra działa)
2. Pobrałem wszystkie pliki przez RapidSVN, zgodnie z instrukcją na stronie
3. Skopiowałem wszystkie pliki do folderu z JA2 (włączyłem opcję, żeby pokazywał ukryte pliki i foldery)
4. Próba odpalenia gry kończy się błędem (wrzucam screen)

Jeśli ktoś wie, jak to naprawić to będę bardzo wdzięczny

Pozdrawiam

ps. jeśli mój post znajduje się w złym dziale to proszę o przeniesienie go w odpowiednie miejsce


Załączniki:
error.jpg
error.jpg [ 34.93 KiB | Przeglądany 242 razy ]
*
 
Starchris
Post : 24 lis 2010 15:50
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1895
  • Dołączył: 25.06.2010



_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
TeddyBeer
Post : 24 lis 2010 16:10
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 8
  • Dołączył: 24.11.2010


zrobiłem jak poradziłeś, ale dalej wyskakuje ten sam błąd :(


*
 
lukasamd
Post : 24 lis 2010 16:15
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5311
  • Dołączył: 31.05.2006


A w jaki sposób teraz instalowałeś?
Najlepiej wszystkie pozostałości usunąć i:

- JA2 z CDA
- pobierasz JA2 1.13 SVN (paczka z naszego downloadu)
- wrzucasz na to JA2 pliki z paczki 1.13
- odpalasz grę plikiem od JA2 1.13


*
  WWW
TeddyBeer
Post : 24 lis 2010 17:12
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 8
  • Dołączył: 24.11.2010


lukasamd pisze:
- odpalasz grę plikiem od JA2 1.13

jak przerzucam pliki z 1.13 to mi się podmienia plik ja2.exe i tym potem próbuje odpalić grę

ogólnie instalację robię tak jak napisałeś

scalam też folder data, może w tym problem?


UPDATE:
już sobie poradziłem - po prostu nie uruchamiałem tego jako "administrator". niby banał, ale skutecznie mi utrudnił życie ;)

pozdrawiam i dzięki za rady


Ostatnio zmieniony 24 lis 2010 17:38 przez TeddyBeer, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie


cron