Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
yoda_87
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Witam
Przepraszam za kompletnie laickie pytanie ale pogubiłem się dokumentnie w natłoku nieaktualnych i aktualnych informacji etc. chciałbym prosić aby ktoś obeznany wytłumaczył mi łopatologicznie krok po kroku jak zainstalować modyfikacje Urban Chaos w wersji 1.13, albo moda 1.13 z latka Urban Chaos... grałem kiedyś w 1.13 (mobilna samoobrona, widzenie tylko w 90stopniach etc.) teraz chciałbym zagrać ale właśnie w tym trybie bo jest bardziej realistyczny tylko ze w fabule i na mapie UC. aha pamiętam też ze miałem zainstalowany jakiś dodatkowy mały mod, niestety nie pamiętam nazwy, który zmieniał ekwipunek postaci z tego klasycznego 8+4 na taki rozbudowany zależny od posiadanego plecaka... gdyby ktoś mógł mi opisać co mam zadziałać żeby mieć właśnie UC w wersji na 1.13 i do tego ta mała modyfikacje od ekwipunku? Najlepiej w wersji polskiej językowej.

Względnie proszę mnie odesłać do miejsca gdzie jest to co mi potrzebne opisane ale w aktualnej wersji. Pytam o aktualne wersje bo z tego co widuje wszystko jest stale ulepszane i modyfikowane ale też z tego powodu pojawiają się stare i neiaktualne informacje które przeszkadzają w prawidłowej instalce.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Jakiś czas temu moteel opisywał "procedurę" instalacji hybrydy Urban Chaos 1.13:
urban-chaos-1-13-t1872.html#p32433

Rozbudowany ekwipunek jest od dłuższego czasu wbudowany w JA2 1.13 i ustawia się go w opcjach.

*
yoda_87
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Dziękuję za pomoc:)

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie