Myślałem o kibelku, ale...cóż, jestem fanatykiem wojskowym i staram się grać Nie-żeby-odnieść-sukces, ale żeby symulować taktykę realnych działań wojskowych...i nieźle dostaję po dupsku często
Ale jest fun
Tak więc poruszam się kluczami, dzielę na pododziały, kładę nacisk na specjalizacje najemników (medyk lekko uzbrojony ale masa medycznego stuffu, snajper bez plecaka i w zasadzie ma magazynki, pistolet i nóż, erkaemista - wiadomo - masa amunicji, grenadier z granatnikiem, inżynier - spec od szkolenia z pistoletem maszynowym MP-7, a granaty, kamizelki, plecaki i inny stuff poza bronią palną wszyscy działający w terenie mają taki sam).Dlatego też taktyka zabunkrowania się w kiblu odpada
Lepsze są działania zaczepne w małych drużynach.I dlaczego tak podrasowałeś sobie obrażenia za strzał? Przecie to nierealistyczne tedy! Aby ukatrupić człowieka trzeba ze 3 strzały w klatę (albo jeden jeśli jest Dum-Dum i bez pancerza).
Wracając: Nic nie da się zrobić z tą ilością punktów na przeładowanie? Bo to karygodne, może coś źle robię. Zaraz poszperam w plikach .ini
EDIT: Nic nie znalazłem w plikach .ini

Nie widziałem że AP może być większe od 25.