ogłuszyłem zołnierza i leżał pod moimi stopami ale kiedy zaczęła się nowa tura już go tam nie było.. można jednak w niego wycelowac i sie trafi wiec to chyba grafika go nie pamieta lub coś takiego..
[ Dodano: Nie 10 Wrz, 2006 ]
zmieniłem tryb na "expert" bo na "insane" nie mogłem wyjść z Omerty

jestem teraz w Drassen na lotnisku i muszę powiedzieć, że mod 1.13 to zupełnie nowa epoka..
trzeba zapomniec o taktyce wypracowanej w poprzednich grach
dachy już nie są bezpieczne, przeciwnicy potrafią się na nie zakraść i to w ilości np 3 od razu..
znacznie chętniej używają flar czy grantów, są znacznie bardziej ruchli oraz jest ich zdecydowanie więcej a przy tym celniej strzelają
niby te same sektory ale gra jest zupełnie inna
fajna jest opcja kradziezy: kiedy się kradnie pojawia się lista wielu przedmiotów jakie posiada przeciwnik włącznie z kamizelkami, amunicją czy granatami więc opłaca się kraść

tym bardziej, że przeciwnik za plecami jest całkowicie nie widoczny więc skradenie i noże mają o wiele wieksze znaczenie niż wcześniej
przydałby się jakis poradnik do tego moda bo również przedmioty są zupełnie różne np wielofunkcyjny scyzoryk, którym można tak samo dobrze zabić jak i uzyć jako wytrycha czy spora ilość dodatków do broni
jeśli ktoś zna takowy (może być wer ang) to pilnie proszę dać do niego linka

to tyle z gorących wrażeń.. zobaczymy czym jeszcze gra potrafi zaskoczyć
[ Dodano: Wto 12 Wrz, 2006 ]
kurcze, gra ktoś wogóle w ten mod???
bo nie ma nawet z kim pogadać

Fabuła, sektory, wrogowie, NPCe, questy... wszystko jak w klasyce 

Dobrze że można (to chyba też) je wyłączyć...