Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
czajuch
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy

Witam. Mam problem związany z lodziarką. Kiedy Hamous przyłączył się do mnie, to poszedłem z nim do następnego sektora, kompletnie zapominając o jego pojeździe. teraz mam problem ponieważ nie mogę jej nigdzie znaleźć. nie ma jej w sektorze gdzie ją zostawiłem. gdzie ona mogła się podziać? z góry dizękuję za odpowiedzi.

*

micand1989
Awatar użytkownika
Major
Major

czajuch pisze:
Witam. Mam problem związany z lodziarką. Kiedy Hamous przyłączył się do mnie, to poszedłem z nim do następnego sektora, kompletnie zapominając o jego pojeździe. teraz mam problem ponieważ nie mogę jej nigdzie znaleźć. nie ma jej w sektorze gdzie ją zostawiłem. gdzie ona mogła się podziać? z góry dizękuję za odpowiedzi.

zrób Load-a przed tym jak wyszedłeś z sektora. do lodziarki trzeba wejść żeby pojawiła się w panelu najemników w ekranie mapy. To samo tyczy się Hummer-a w sektorze L10.

jak nie masz save z tamtego sektora...to bardzo mi przykro ale nie masz czego szukać bo jej tam napewno nie ma. :|

*

czajuch
Szeregowy

niestety nie mam save'a :/ czy to znaczy że już jej nie znajde?

*

micand1989
Awatar użytkownika
Major
Major

czajuch pisze:
niestety nie mam save'a :/ czy to znaczy że już jej nie znajde?

zapomnij o niej :| bez niej też wygrasz. Hamous-a za 250 $ dziennie z takimi stastami też się nie opłaca trzymać.

BTW :
Masz 10 slotów zapisu i nie korzystasz :wall: no chyba że masz starszego brata który zajmuje 9 pozostałych slotów :-D

*

czajuch
Szeregowy

korzystam z tamtych slotów. tylko że o lodziarce przypomnialo mi sie bardzo późno , już po odbiciu paru miast i sloty są pozajmowane :P

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie