Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 250 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Następna
Autor Wiadomość
snick
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Ktoś poruszył temat Razora. Faktycznie, w JA2 miernota z niego. Ale polecam wynająć tę postać w UC. Tam z dennego najemnika zmienia się w snajpera porównywalnego z Reaperem. ;D Poza tym ma genialne teksty i niezły z niego świr. Polecam. :diabel2:

*
XBARTEKX
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Ewentualnie w mikro modzie moim. Ale w UC jedyne co u niego zmienili to um. strzeleckie ;].

*
snick
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Ee? Nie za bardzo wiesz o czym mówisz chyba. Przede wszystkim dostał umiejętność 'snajper', jeśli mnie pamięć nie myli...

*
XBARTEKX
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

:) No tak. Ale poza tym niewiele został udoskonalony. Mogli by chociaż w baaardzo niewielkim stopniu podnieść inteligencję. Od razu by się przyjemniej grało.

*
Pablo1989
Starszy kapral
Starszy kapral

Fav Shadow Taki Ninja z niego jest.

Hate Stroid czy jak mu tam, nie lubię go bo jego akcent wcale nie jest typowy polski

PS Zagrajcie w np (nie wiem czy w poprzednich odsłonach też )Rainbow Six Reaven Shield tam jest Polka Rakuzanka kazimiera i jej akcent jest lepszy od Stroida.

PS 2 oto jej Biografia

Born Kazimiera Koziol in Gdansk, Poland. Her father and brothers worked in the shipyards and she was active from an early age in the movement that later become known as Solidarnosc. In 1981 when she was 17 she was beaten seriously enough by police to require hospitalization and in 1982 she was arrested during a street demonstration and spent the following year in jail. Upon her release in 1983 she resumed activity in the Solidarity underground while working odd jobs in and around Gdansk. Married in 1986 to Andrzej Rakuzanka, a fellow underground activist. With the shifting of political winds in 1989 and the founding of the Republic of Poland she was able once again to make public her affiliation with Solidarity. In 1990 she joined the reconstructed Gdansk police force and quickly moved into undercover work to battle the growing organized crime problem in the newly liberated country. In 1993 she was recruited by the Grupa Reagowania Operacyjno Mobilnego (GROM), Poland's newly-formed counter-terrorist unit. Initially she was involved purely in intelligence gathering activities, but in 1994 when her unit took part in Operation Restore Democracy, the American-led invasion of Haiti, she was promoted to full-fledged CT operator. In 1998 she lead her first assault team, and has since cross-trained with the U.S. "Delta Force", Norway's Beredskapstroppen, and Finland's Osasto Karhu. Her husband and two daughters reside in Gdansk. Rakuzanka is a survivor. Despite her unassuming appearance she has an iron consititution and is capable of enduring extreme hardship. She is a strong team player and an excellent shot. She has a sarcastic way of speaking but always reserves her sharpest barbs for the rich and powerful. She is called "Kazi" by friends and family, and "Kamikazi" by her colleagues, although never to her face.

*

Dalkar
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Znienawidzone postacie:
Shadow - jak dla mnie wcale nie taki dobry najemnik chociaż kamuflaż przydatny mimo wszystko styl bycia eliminuje go z mojej drużyny.

Meltdown - wredny babsztyl, sama twarz odrzuca.

Len - za dużo tych sir, sir - postać niejako bez wyrazu ... ani ostry ani kwaśny - mdły.

Najemnicy z M.E.R.C - chyba nie trzeba komentarza.

Ice - z opisu wynika, ze jest przyjacielski ale tembr głosu mi bardzo nie pasuje .... te yo jakieś takie :D

Lynx i Buzz - umiejętności to jedno, charakter to drugie

Ulubieni najemnicy:

Scully - rozrywkowy facet i jak sam stwierdza - fajny gość :D

Maddog - psychol jakich mało, teksty pierwsza klasa.

Conrad - ceni się, charakter trochę nie podchodzi ale umiejętności ciekawe no i "stój spokojnie" :D

Reaper - chłodny zabójca i to się chwali.

Grizzly - silny i inteligentny facet, umie też strzelać więc pasuje mi ktoś taki w drużynie.

Trevor - wielokrotnie wymieniany więc tłumaczenie zbędne.

Gus - Hey Woody :D

*

Popuś
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

Dalkar pisze:
Len - za dużo tych sir, sir - postać niejako bez wyrazu ... ani ostry ani kwaśny - mdły.

Zawsze to powtarzam Lenowi - Stary! Daj więcej siebie! Nie można samym Iron Squadem zyć, a poza tym... ee... przepraszam, chyba nie ten temat...

Tak koncząc offtopa (jakżeż przypadkowego:P) to widzę nie do końca normalnych lubisz :) Maddoga to wyjaśniać nie trzeba, ale kurczę Reaper też trochę psychopatyczny, nie uważasz? Trudno mówić, że ktoś jest "chłodnym zabójcą", kiedy to podnieca go patrzenie ofierze w oczy przed pociągnięciem za cyngiel...

*
Dalkar
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Dobra, dobra, dobra ;> to są tylko pogłoski. Już przy wynajmowaniu go widać, że to profesjonalista. To on stawia warunki.

No niby nie do końca normalnych ale np Fidel się nie załapał a świra ma, tak samo Buzz - postać zanim zostanie przeze mnie zaakceptowana musi mieć w zasadzie wszystko - odpowiedni dla mnie tembr głosu i charakter, statystyki mi odpowiadające. Właśnie z powodu głosu odpadł Ice.

(a aluzja udana ;) )
To mają być najemnicy a nie baletnice :] Len i Shadow się nie nadają jak dla mnie i tyle. Może i w wojsku faktycznie to się ładnie prezentuje ale ja oczekuję kogoś kto ma więcej wyrazu jak na warunki Arulco. Po prostu są niewyraźni - Shadow samotnik - na rangera w sam raz ale moi ludzie pracują w grupie. A te yes sir, sir naprawdę denerwuje po jakimś czasie - jestem przyjacielem moich najemników a nie przełożonym za biurkiem.

Nie trawię jeszcze Dimitriego za jego "I forget".

Hehe u mnie panuje rygor przy doborze ;)

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Popuś pisze:
Zawsze to powtarzam Lenowi - Stary! Daj więcej siebie! Nie można samym Iron Squadem zyć, a poza tym... ee... przepraszam, chyba nie ten temat...

:lol: :lol:

PS: No co? :D

*
Popuś
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

I to kurna admin :P Lol, takiego offtopowo-nic_niewnoszącego_posta jeszcze nie widziałem w wykonaniu władzy :D Rozbrajający ten dopisek :lol:
Dalkar pisze:
A te yes sir, sir naprawdę denerwuje po jakimś czasie - jestem przyjacielem moich najemników a nie przełożonym za biurkiem.

Tak sobie pomyślałem, że taka służbistość mnie strasznie u Scope denerwuje... Jednak coś w tym jest :)

*
Dalkar
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

I to jest to - Gus też ma wojskową przeszłość a jak ładnie się asymiluje z dowództwem :D sir podmienił na woody i o ile przyjemniej :D

*

momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

lukasamd pisze:
Popuś pisze:

:lol: :lol:

PS: No co? :D

AAAAAAAA!!!!!!
Zaczęło się :zdziw:
Początek końca JACenter :< :/
Admini się przeistaczają w Nad Adminów : :galy:
Wolno im wszystko :-<
aaaaaaa :P :P

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Okokok.....cicho Panowie i bez paniki, bo zaczna sie niepotrzebne animozje, co moze doprowadzic do wole nie myslec czego :> . Lukas prosze nie dawac zlego przykladu, a momo ty z przykladu pieknie skorzystales :|

Swoja droga Lena w JA tez nie trawie, bo choc zawsze ilekroc byl u mnie w oddziale, to ani o punkt nie podskoczyla mu zadna cecha nawet po 50 zabojstwach, ciaglym skradaniu sie i jego inteligencji..

*

momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

nemrod pisze:
a momo ty z przykladu pieknie skorzystales

hehe admin kaze, sługa musi :P
Len u mnie zawsze w oddziale był i u mnie rozwijał sie szybko.
Nie jest to zły najemnik, ale nie kazdy go musi lubieć :P

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

momo78 pisze:
hehe admin kaze, sługa musi :P

Co chcesz przez to powiedziec?

momo78 pisze:
ale nie kazdy go musi lubieć :P

Oj swieta prawda. Chyba pierwszy raz sie z toba momo zgodze ;) .

momo78 pisze:
Len u mnie zawsze w oddziale był i u mnie rozwijał sie szybko.

No to juz nie wiem, co u mnie sie dzieje. Nigdy nie zyskal ani punkcika i od tamtej pory po prostu go nigdy nie biore.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Następna