Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Perry
Post : 20 sty 2013 15:00
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


Chciałbym w tym temacie zwrócić uwagę na program wedit2.41, którym próbowałem edytować przedmioty w/g instrukcji poradnika:

https://jagged-alliance.pl/artykul368/po ... zedmiotow/

gdzie w punkcie nr.3 utknąłem.
W/g poradnika należy:

Następnym krokiem będzie uruchomienie pliku "Get info from JA2.bat" Uruchomienie tego pliku sprawi, że w głównym katalogu naszej gry pojawi się nowy plik tekstowy o nazwie "MyWeapons.txt" W tym pliku są zawarte parametry oraz opisy dla wszystkich broni i przedmiotów jakie występują w grze. Jeśli chodzi o opisy to są w tym pliku zawarte zarówno opisy, które występują w sklepie Bobby Ray's jak i opisy, które występują w samej grze.

I oto właśnie chodzi, ze mi ten plik tekstowy o nazwie MyWeapons.txt nie pojawia sie w głównym katalogu gry..
Ba on w ogóle nigdzie sie nie pojawia. :okulary2:

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


*
 
M'cin
Post : 20 sty 2013 16:06
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy
  • Posty: 753
  • Dołączył: 18.11.2009


A pakiet zabezpieczeń komputera Ci tego nie blokuje? Bo i takie przyczyny problemu mogą być...


*
 
Perry
Post : 20 sty 2013 16:12
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


M'cin pisze:
A pakiet zabezpieczeń komputera Ci tego nie blokuje? Bo i takie przyczyny problemu mogą być...


Nie wiem, a gdzie to sprawdzić?

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


*
 
M'cin
Post : 20 sty 2013 20:06
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy
  • Posty: 753
  • Dołączył: 18.11.2009


W centrum sterowania panelu zabezpieczeń, zależy jaki masz.


*
 
Starchris
Post : 20 sty 2013 20:29
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


Tylko te wersje są obsługiwane. Jeśli próbujesz na jakiejkolwiek polskiej wersji to nie pójdzie.

Jagged Alliance 2 1.03
Jagged Alliance 2 1.05
Jagged Alliance 2 1.05r
Jagged Alliance 2 1.06
Jagged Alliance 2 1.07
Jagged Alliance 2 1.10 (JA2 Gold)
Jagged Alliance 2 1.12 (JA2 Gold)
Jagged Alliance 2 0.95 Beta German
Jagged Alliance 2 1.02 Dutch
Jagged Alliance 2 1.02 German
Jagged Alliance 2 1.02b German
Jagged Alliance 2 1.05 German
Wildfire Patch (1.0, 2.0, and 3.0)
Unfinished Business 1.00
Unfinished Business 1.01
Unfinished Business 1.01 Russian

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
Perry
Post : 20 sty 2013 22:20
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


Starchris pisze:
Jagged Alliance 2 1.12 (JA2 Gold)



Mam tylko tę wersję. I na niej własnie mi to nie chodzi...

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie


cron