Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
Perry
Post : 30 paź 2011 18:35
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


Starchris pisze:
Kolejna bezprecedensowa głupota. No to przenieś kolejny katalog czyli Microsoft Visual Studio do folderu Program Files na dysku C. Może teraz załapiesz o co chodzi.


Załapałem i tak też zrobiłem już k!(&*%a chyba z 10 razy ale dalej mam to samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! error spawning cl.exe!!!!!!!!!!!!

Nie ważne gdzie to skopiuję może być nawet na marsie, ale "executable files: czyta C:\Users\Perry\ToolWin czy coś tam, a powinno chyba być C:\COMMON\Toll win.. nie pamiętam końcówki.. I przez te "executable files" mam ten cały zasrany cl.exe error, jak sądzę...

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


Ostatnio zmieniony 30 paź 2011 18:43 przez Perry, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
Starchris
Post : 30 paź 2011 18:42
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


Tak naprawdę teraz to po tych wszystkich instalacjach i kopiowaniach to wątpię, żeby cokolwiek zadziałało. Musisz zrobić pełny format całego komputera, zainstalować od nowa cały Windows i dopiero wtedy próbować ponownie zainstalować Visuala.

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
Perry
Post : 30 paź 2011 18:54
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


Starchris pisze:
Tak naprawdę teraz to po tych wszystkich instalacjach i kopiowaniach to wątpię, żeby cokolwiek zadziałało. Musisz zrobić pełny format całego komputera, zainstalować od nowa cały Windows i dopiero wtedy próbować ponownie zainstalować Visuala.



No sorry, ale tego niestety wykonać nie mogę. Za dużo mam ważnych dokumentów, po za tym bez sensem było formatować zdrowy dysk... Cóż, coś kosztem, czegoś, ale dla Visuala nie skasuję wszystkiego nad czym pracowałem przez tyle lat.. Mógłbym wprawdzie to poprzerzucać, ale więcej zabawy niż to warte.. Trudno nie będzie kompilacji i dodatkowych gadżetów... Dzięki @Starchris za cierpliwość, pomoc, czas i w ogóle, i przepraszam, ale naprawdę próbowałem na różne sposoby..

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


*
 
Perry
Post : 19 sty 2013 22:21
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


Już zapomniałem jak to szło, ale pamiętam ile nerwów przy tym straciłem, swoją drogą widzę, że nie było śmiałków po mnie, którzy podjęliby się tej gehenny :P. A muszę przyznać, że bardzo mi na tym zależało, gdyż zwykłe JA2 to moja ulubiona platforma...
P.S. Sorry, że post pod postem.. ;)

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


*
 
Starchris
Post : 19 sty 2013 22:23
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


No a zrobiłeś już formata kompa, czy dalej masz ten sam stan co wtedy.

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
Perry
Post : 19 sty 2013 22:23
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


Cały czas ten sam stan...
Ale visual studio się pozbyłem...

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


*
 
Starchris
Post : 19 sty 2013 22:30
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


To na pewno lepiej nie będzie i lepiej nie ruszajmy tego tematu.

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
Perry
Post : 19 sty 2013 22:43
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


Może i tak, ale kiedyś i tak do niego wrócimy, bo za bardzo mnie korci... ;)

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


*
 
Slay
Post : 19 sty 2013 22:49
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 16
  • Dołączył: 16.01.2013


Perry, a może po prostu zainstaluj sobie wirtualną maszynę na komputerze i z jej poziomu spróbuj kompilować/uruchamiać?

_________________
Obrazek


*
 
Perry
Post : 19 sty 2013 22:51
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


Slay pisze:
wirtualną maszynę


A cóż to takiego?

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


*
 
Slay
Post : 19 sty 2013 23:08
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 16
  • Dołączył: 16.01.2013


Ano np. to - https://www.virtualbox.org/ - w skrócie - ściągasz, instalujesz, odpalasz, tworzysz nową wirtualną maszynę i instalujesz na niej np. Windowsa. Żeby lepiej zrozumieć temat poczytaj o tym, jest wiele tutoriali, na pewno lepiej napisanych niż gdybym miał ci to tłumaczyć ;)

_________________
Obrazek


*
 
Perry
Post : 19 sty 2013 23:35
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


Slay pisze:
Ano np. to - https://www.virtualbox.org/ - w skrócie - ściągasz, instalujesz, odpalasz, tworzysz nową wirtualną maszynę i instalujesz na niej np. Windowsa. Żeby lepiej zrozumieć temat poczytaj o tym, jest wiele tutoriali, na pewno lepiej napisanych niż gdybym miał ci to tłumaczyć


Dzięki za propozycję, ale obawiam się, że nie mam już wystarczająco dużo miejsca na twardym na takie przedsięwzięcia...

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5, 6


cron