Na wstępie pytanie - czego używacie do umieszczania własnych grafik broni/przedmiotów w JA2?
Ja zassałem STI-EditPL oraz paletę kolorów do niego (mógłby ktoś ją dorzucić do downloadu bo nie mogłem znaleźć - dopiero Scooly dał mi działający link), ale może są jakieś lepsze (stabilniejsze, wygodniejsze itd) programy?
Może pochwalę się tu swoją pierwszą bronią o nazwie roboczej 'invader'- spędziłem sporo czasu nad nią w Photoshop CS2, a nie jest to jeszcze wersja ostateczna. Nie jest to zupełnie moja grafika, posłużyłem się świetnymi grafikami BulletSix i dokonałem na nich zmian (obrazek powiększyłem 2x by było lepiej widać):
Planuję pomniejszyć granatnik (te duże coś podwieszone pod spodem
) oraz zmienić nieco jego magazynek (ten element z ciemno-czerwonym przyciskiem) tak by wyglądał jak bębnowy, albo by był po prostu mniejszy.Kto zgadnie jaka to była oryginalnie broń, oraz jakie zmiany zostały dokonane?

Nie jestem pewien, jaki to granatnik, ale z tego co pamiętam, to HK416 współpracuje ze zmodyfikowanym granatnikiem HK AG36/AG-C 40mm. Tyle, że ten twój nie wygląda tak, jak HK AG36/AG-C 40mm

jest to HK416 - masz dobre oko snick. Poszerzyłem gniazdo magazynka, oraz podmieniłem go z zakrzywionego 5.56, na prosty 7.62 (który pożyczyłem sobie ze SCAR-H), oraz wydłużyłem lufę.
I co mogę robić źle, że mam tą obwódkę