Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
nemrod
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Mnie najbardziej denerwuje, kiedy gra potrafi sie tak slicznie zawiesic podczas przerwania, czy tury przeciwnika. ja czekam, wrog stoi, a ten kursor z zegarkiem kreci sie w nieskonczonosc. dziala tylko jedna kombinacja klawiszy: alt+x
ale to nic w porownaniu z furia, w jaka wpadlem, kiedy po zdobyciu 4 miast na ekspercie w ja 2 wszystkie save'y mi poszly do piachu. no i oczywiscie to nieszczesne, lubiace sie wieszac intro. zaznacze ze gram tylko w oryginala. z kolei ta moja plytka juz swoje przezyla. kiedys gralem 17h z przerwami na siku :mrgreen:

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

nemrod pisze:
z kolei ta moja plytka juz swoje przezyla. kiedys gralem 17h z przerwami na siku :mrgreen:

A kto broni Ci zrobić sobię obraz płyty i/lub kopię? Nie łamiesz w ten sposób prawa. Ja tam mam obrazy wszystkich JA na dysku i jak chcę zagrać to tylko alcoholem 120@ montuję je do wirtualnego napędu.

Dzięki temu nie poniszczę oryginalnych płytek ;)

*
nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

lukasamd pisze:
kto broni Ci zrobić sobię obraz płyty i/lub kopię? Nie łamiesz w ten sposób prawa

to czy ja lamie czy nie lamie to mi to wisi :P mam tyle piratow w domu, gier, programow ze spokojnie mogliby mnie wsadzic do pierdla na pare lat :P
A co do obrazow, to masz racje, tylko ja jestem na to za leniwy. bo wole od razu sobie zagrac niz robic obrazy

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Wiesz w Polsce to chyba z 95% ludzi co mają komputery mają chociaż jednego pirata. U mnie w mieście na jakieś 9 tyś osób te co mają legalnego Windowsa policzysz na palcach (jednej ręki) ;)

*
nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

tak. ja mam jakies 140 gier w domu na plytach. 4 orginalne, 60 z czasopism i reszta nagrana :P ale to nie temat przewodni.
denerwuje mnie jeszcze sytuacja, jaka wystapi po okradzeniu kingpina (kasa w kopalni). niby fajny bajer, ale ja nie lubie jak co pare dni w grze wyskakuje mi jakis koles, ktory zawsze pierwszy ma ture i zanim go zalatwie to prawie mi zabije jednego czlonka druzyny. to potrafi byc frustrujace..

*

Kyle-Simmons
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Co jeszcze nie zostało powiedziane...

Najemnik z ekspertem w rzucie nożem nie trafia gdy stoi kilka kroków od przeciwnika, najemnik z umiejętnością snajper nie trafia z Dragunova z dachu w przeciwnika stojącego jak słup soli kilka kroków od niego. Najemnik z um. strzeleckimi 100 + 1, który strzela jakby był z MERC, najemnik, który nie może serią trafić wroga stojącego w drzwiach.

I oczywiście słynny zegar/stoper....

*
nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

w tej grze umiejetnosc na 100 nigdy nie gwarantowala 100% skutecznosci. Lynx czesto u mnie awansowal z tych 99 na 100 a i tak zdarzaly mu sie pudla. ja sie do tego przyzwyczailem.

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Mnie wkurza jeszcze jednak &%#%#& rzecz. Zdarza się bowie że czasami kiedy mam przerwanie i wróg jest blisko, już zanzaczam serię, już naciskam aby strzelił i... cyk... ZACIĘTA!!! Pół biedy kiedy mam dużo PA ale i tak mnie to denerwuje chociaż jest realne.

*
Popuś
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

Naprawiaj broń to Ci sie nie zatnie. Mi się ostatni raz broń zacięła z dwa lata temu...

*
Grizzli
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Mnie najbardziej wku.. nie to za mało powiedziane- wkur*ia to jest to że strzelam do goscia bezpośrednio z glocka 17 prosto w głowe a temu gościowi bierze tylko 12 lub 20 HP :(: no i jeszce umiejętnośc snajper która daje bonusa gdy jest sie tylko na dachu

*
Kijek
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

Ja się najbardziej denerwuję, gdy mój najemnik z odległości dosłownie metra czasem nie może trafić wroga :/ a po za tym siła (a raczej jej brak) granatów :/

*
Lenon
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Mnie w Wildfire (we wczesniejszych nie zwracalem na to uwagi) denerwuje brak dropa. Gosc wali do Ciebei z jakiegos karabinu (wydaje sie ze dobry), widzi w ciemnosciach lepiej niz ty, w koncu go zabijasz, a tu nic nie zostalo. Sie grzecznie pytam: co on z tym zrobil? Zjadl zanim umarl? Strzelal z palca? Ma infrawizje jak elfy?
Wkurzajaca rzecz :

*

nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Lenon pisze:
widzi w ciemnosciach lepiej niz ty, w koncu go zabijasz, a tu nic nie zostalo. Sie grzecznie pytam: co on z tym zrobil? Zjadl zanim umarl? Strzelal z palca? Ma infrawizje jak elfy?

Taaa...w ja2 tez tak czasem jest. Ja juz slysze, ze wrog strzela z amunicji 7.62 mm NATO i juz szykuje sie na zdobycie jakiejs fajnej pukawki, czy zdobycie chociaz sztuki mojej ulubionej i jednoczesnie rzadkiej amunicji. Ja go zalatwiam. Jeszcze wrog byl "doskonaly", wiec jego sprzatniecie wymagalo wiecej wysilku, podchodze do niego, a on nic nie ma. To sie czesto zdarza i tego bardzo nie lubie.

*

snick
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Tak, to jest dość wpieniające. Na szczęście problem rozwiązuje patch 1,13 - na wstępie można ustawić, czy wrogowie mają pozostawiać po sobie cały sprzęt.

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Wkurzyło mnie bardzo jeden raz podczas grania w JA2UB - w sektorze z posterunkiem snjaper na dachu nieźle dał mi w kość ale cichego VALa już nie zostawił :|

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3, 4, 5  Następna