Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 138 ]  Przejdź na stronę   1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
lukasamd
Post : 03 kwie 2007 15:00
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5313
  • Dołączył: 31.05.2006


Ostatnio dowiedziałem się że niektórzy użytkownicy mają problemy z działaniem forum. Chciałbym aby w tym temacie informowano administrację o wszelkich problemach.

Proszę jednak aby były raportowane błędy tylko i wyłącznie zaobserwowane na STABILNYCH wersjach przeglądarek czyli nie bierzemy pod uwagę żadnych wersji beta a tym bardziej alpha.

Najlepiej aby do raportu był dodany szczegółowy opis problemu i/lub screen.


*
  WWW
Bartek0511
Post : 03 kwie 2007 15:14
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006


No to ja znalazłem błąd:

Obrazek

Warning: main(./cache/board_config.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/common.php on line 250

Warning: main() [function.include]: Failed opening './cache/board_config.php' for inclusion (include_path='.usr/local/lib/php') in /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/common.php on line 250

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/common.php:250) in /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/includes/sessions.php on line 546

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/common.php:250) in /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/includes/sessions.php on line 547

Tylko w moim przypadku to jest wersja beta Opery


*
 
Bartek0511
Post : 03 kwie 2007 16:42
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006


Kolejny błąd, zdarzył mi sie przy logowaniu:

Warning: main(./cache/board_config.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/common.php on line 250

Warning: main() [function.include]: Failed opening './cache/board_config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/common.php on line 250

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/common.php:250) in /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/includes/sessions.php on line 546

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/common.php:250) in /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/includes/sessions.php on line 547

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/common.php:250) in /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/includes/functions.php on line 1737


*
 
lukasamd
Post : 03 kwie 2007 16:51
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5313
  • Dołączył: 31.05.2006


Ta twoja opera cały czas jedzie na starych plikach z cache więc to jej wina a nie forum :] Sprawdzałem 3 razy i za każdym podejściem nie było problemów z logowaniem.


*
  WWW
Bartek0511
Post : 03 kwie 2007 16:56
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006


lukasamd pisze:
Ta twoja opera cały czas jedzie na starych plikach z cache więc to jej wina a nie forum Sprawdzałem 3 razy i za każdym podejściem nie było problemów z logowaniem.


Tylko to mi sie nie zdarza za każdym razem tak za 10-15 razem wyskakuje błąd


*
 
snick
Post : 12 kwie 2007 16:31
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy
  • Posty: 686
  • Dołączył: 17.07.2006
  • Skąd: Zabrze


Cytuj:
Warning: main(./cache/board_config.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/common.php on line 232

Warning: main() [function.include]: Failed opening './cache/board_config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/common.php on line 232

Warning: main(./language/lang_/lang_sf.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home.6/j/a/c/jacenter/www/forum/includes/spider_friendly.php on line 34


Mam Operę 9.2. Wersja stabilna, a pamięć przeglądarki parę razy już czyściłem.


*
  WWW
Przemas
Post : 14 lip 2008 16:40
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 14
  • Dołączył: 09.07.2008


Takie małe pytanko: Dlaczego jeśli klikniemy na logo na forum to odsyła nas do głównej strony. Do strony powinien być osobny odsyłacz a logo często u mnie robi za odświeżacz.


*
 
lukasamd
Post : 14 lip 2008 17:52
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5313
  • Dołączył: 31.05.2006


Uznałem, że skoro na forum nie ma linka do strony to warto wrzucić go właśnie do logo.

Jeżeli to wam nie odpowiada, to w headerze dodam ikonkę serwis a logo będzie robiło za odświeżacz, decydujcie :)


*
  WWW
Cell
Post : 14 lip 2008 18:33
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 500
  • Dołączył: 25.03.2008
  • Skąd: Świdnik


Ja głosuje za pozostawieniem wszystkiego tak jak jest. Jak komuś daleko do ikony odświerzania, to jego problem. :diabelek:


*
 
Len
Post : 15 lip 2008 10:58
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Posty: 4003
  • Dołączył: 02.06.2006


Nawet nie zauważyłem, a właśnie tego mi brakowało. Niech będzie jak jest bo odnośników do strony głównej forum jest tu wystarczająco. Do samej strony tylko jeden.

_________________
Iron Squad | FonoGAME | Gry.Gery.pl | Jagged Alliance Center


*
  WWW
Paker111
Post : 28 lut 2009 13:14
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 79
  • Dołączył: 07.07.2008
  • Skąd: Kraków/Słupsk


Problem co prawda nie z forum, ale ze stroną główną. Mianowicie:
- odnośnik do "Kontakt" nie działa (uszkodzony link)
- pobieram sobie pliki "Renegade Republic - Spolszczenie 1.2.2085 & Renegade Republic AllInOne Patch & Renegade Republic PUBLIC BETA". Niestety ściągają się tylko częściowo (od 2 do 7 mb) a co za tym idzie nie mogę ich używać. Proszę o naprawienie tych problemów.

_________________
Polska nie ma przyjaciół, Polska ma interesy.


*
  WWW
mtl
Post : 28 lut 2009 14:15
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik
  • Posty: 954
  • Dołączył: 12.06.2006


Paker111 pisze:
- odnośnik do "Kontakt" nie działa (uszkodzony link)


Poprawione.

Paker111 pisze:
- pobieram sobie pliki "Renegade Republic - Spolszczenie 1.2.2085 & Renegade Republic AllInOne Patch & Renegade Republic PUBLIC BETA". Niestety ściągają się tylko częściowo (od 2 do 7 mb) a co za tym idzie nie mogę ich używać. Proszę o naprawienie tych problemów.


Pliki sprawdzone - są ok:
Obrazek

Spróbuj ściągnąć pliki przez jakiś download manager - np. Flashget.

_________________
"There are two kinds of people in the world, my friend.
Those who have a loaded gun and those who dig. You dig!"


*
 
Paker111
Post : 28 lut 2009 15:28
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 79
  • Dołączył: 07.07.2008
  • Skąd: Kraków/Słupsk


rzeczywiście przez menagera pobierania idzie jak po maśle. O dziwo w Chrome występuje opisany przeze mnie problem (co dziwne, jeszcze wczoraj pobierał bez problemu). Dzięki za pomoc.

_________________
Polska nie ma przyjaciół, Polska ma interesy.


*
  WWW
Klepczar
Post : 10 kwie 2010 13:53
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Plutonowy
Plutonowy
  • Posty: 150
  • Dołączył: 25.12.2007
  • Skąd: Pruszków


zaraza
10 automatycznych mail z informacją że dawno się nie odzywałem w ciągu 48h ?!?!
ileż żesz można ??


*
 
lukasamd
Post : 10 kwie 2010 14:15
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5313
  • Dołączył: 31.05.2006


Doszło do Ciebie aż 10 emaili? W logach widzę wysłany 1, bo ostatnio wysyłaliśmy automatem do osób, które nie logowały się od 60 dni.
Ok, sprawdzę to.


*
  WWW
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna


cron