Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
momo78
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

eeee to nie jest mój post :P aha to jest cały post nie fragment :P
Taki tu widziałem i się pytam.
OK dam sobie spokój z gwarą bo nie chce dostać warna za to że jestem GÓRALEM! :-D

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

Pavcio
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Moje zdanie jest proste:

W pełni popieram Lukasa, kultura musi być. To wszystko w końcu dla dobra forum. Jak ktoś tego nie rozumie lub nie chce przestrzegać, to warny i to coraz mocniejsze aż do bana. Nie można pozwolić na chlew.

*

nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Pavcio pisze:
kultura musi być.

Musi byc i basta :!: Ja uwazam sie za czlowieka kulturalnego (ale czasem mi odbija :wall: ) i tez sie zgadzam, ze posty pisane jezykiem prymitywnym nie powinny miec miejsca. Wiem ze mamy dosc mlodych uzytkownikow, ale wierze, ze oni sie tez wyrobia.

Tak btw: to sorki za moje poranne wypowiedzi. One sie zaliczaly do tych rynsztokowych :wall: .

Edit: jeszcze wtrace, ze IMO do kultury wypowiedzi zalicza sie umiejetnosc pisania na temat. Mnie denerwyja posty jednowyrazowe, lub nie wnaszace nic do wypowiedzi. Nie twierdze, ze sam takich nigdy nie napisalem, ale nie przypominam sobie. Moze kogos top zaboli, ale na tym forum tego typu sytuacje sa nagminne, a to tylko po to, zeby sobie licznik podkrecic. Znaczy sie statsiarstwo.

*

Popers
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Otóż.
osobiście uważam że używanie niecenzuralnych słów nie powino być tępione w każdym przypadku. Sam potrafię wysłowić się celnie i kulturalnie bez używania słów powszechnie uważanych za obraźliwe. Jednak czasami sobie przeklnę , najczęściej by wyrazić duży ładunek emocjonalny wypowiedzi. Co innego świadome używanie takich słów by nadać komunikatowi pewien ton , a co innego ładowanie wulgaryzmów tylko po to by pokazać innym "patrz jaki jestem dorosły ,mama nie patrzy to rzucę kurwą" Wiem, że adminowi ciężko czasem dojść z tym do ładu i jeśli będzie odgórny zakaz to się dostosuję.
dziękuję.

*

nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Popers pisze:
Jednak czasami sobie przeklnę , najczęściej by wyrazić duży ładunek emocjonalny wypowiedzi.

To prawda. Czasami wulgarne wyrazenie dodaje wypowiedzi smaku i wyrazistosci. Problem w tym ze trzeba wiedziec w jakim momencie i na jaki temat sobie na to pozwolic. Uwazam ze nie da sie uregulowac tej kwestii konkretnym paragrafem w regulaminie i egzekwowaniem naduzyc. Kazdy uzytkownik w tym wypadku musi sie samozdyscyplinowac.

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Na tej zasadzie można pozwolić tylko że bez używania tych mocniejszych słów.

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Posty jednozdaniowe nie wnoszący nic do tematu pojawiają się nagminnie, to fakt. Forum JACenter przeżywa teraz prawdziwe oblężenie nowych użytkowników, wielu z nich nie ma jeszcze doświadczeń z forum. Ale takie posty prawie zawsze znikają, tyle że po pewnym czasie. Nie jesteśmy w stanie robić tego od razu.

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Dzisiaj padł rekord - użytkownik Mati dostał 999 pkt. ostrzeżenia. Niech to będzie przykład że nie toleruję teraz obrażania moderatorów czy administratorów, nawet na PW oraz łamania regulaminu.

*
momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

lukasamd pisze:
Dzisiaj padł rekord - użytkownik Mati dostał 999 pkt. ostrzeżenia. Niech to będzie przykład że nie toleruję teraz obrażania moderatorów czy administratorów, nawet na PW oraz łamania regulaminu.

Masakra :P :D :) ;) :>
A więc teraz widać, że nie można zadzierać z adminami, i łamać regulaminu :kosci:
Z tego co widzę to ma teraz 1002 pkt lol.
Kultura musi być, to jest przykład :P
"Jeeezu ktoś stracił twarz" :P
eee chciałbym zaznaczyć, że to dziecko neo jest.

I'm a... fraid.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Sorry ale dawanie 999 ostrzeżeń to gruba przesada i kategorycznie nie zgadzam się z tym bo przypomina mi się forum LA, gdzie wystarczyło powiedzieć coś innego niż np. "LA jest super" i już więcej się nie weszło. Ba, ja nawet dostałem za nic ale to już troszkę inna historia.

To, że tamtejszy administrator tak robił nie oznacza, że my też możemy. Nie zniżajmy się do takiego poziomu!

*
momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Len pisze:
Sorry ale dawanie 999 ostrzeżeń to gruba przesada i kategorycznie nie zgadzam się z tym bo przypomina mi się forum LA, gdzie wystarczyło powiedzieć coś innego niż np. "LA jest super" i już więcej się nie weszło. Ba, ja nawet dostałem za nic ale to już troszkę inna historia.

To, że tamtejszy administrator tak robił nie oznacza, że my też możemy. Nie zniżajmy się do takiego poziomu!

Ja się zgadzam z tym, żeby go ukarać warnem, no moze 999 to troche duzo, ale teraz po tym jak stworzył nowe konto(tak mi się zdaje) to tylko ban.
aha tego nowego konta zdaje się już nie ma :P

I'm a... fraid.

*

XBARTEKX
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

momo78 pisze:
Ja się zgadzam z tym, żeby go ukarać warnem, no moze 999 to troche duzo, ale teraz po tym jak stworzył nowe konto(tak mi się zdaje) to tylko ban.
aha tego nowego konta zdaje się już nie ma :P

Nie powiedziałbym nic innego więc po prostu zbanujcie to konto i nadajcie mu rangę dezertera a nie się bawicie ;].

*
Popers
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

a za co dostał? Jestem ciekaw, jak zbyt brzydkie by pokazywać , to dajcie mi na priva...

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

XBARTEKX pisze:
no moze 999 to troche duzo

Ja bym ograniczył do 6 ostrzeżeń. Może przestaną rzucać bluzgami, ale co to zmieni.

*

Kelly
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Proponuje też zwracać uwagę na nazwy użytkownika. Właśnie zauważyłem, że jakiś się nazywa tu cytat "Chuj do dupy"

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3  Następna