Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę   1, 2  Następna
Autor Wiadomość
XBARTEKX
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Cóż ta gra jest pewnie niektórym z was znana. Jest ona bardzo realistyczną symulacją tirowca. Można w niej także zatrudniać innych kierowców którzy rozworzą towar za ciebie. Cóż gra konkretnie wymiata. I cóżby powiedzieć więcej: CZEKAM NA WASZE OPINIE :].

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Nie nazwałbym jej
Cytuj:
bardzo realistyczną symulacją tirowca
ponieważ w pierwszych częściach te TIRy mają strasznie mały promień skrętu, jak w osobowych samochodach. Brakuje też poczucia tej masy pojazdu.

To wszystko zostało poprawione w nowszych odsłonach począwszy od Pedal To The Metal, które jest świetne. Szkoda tylko, że wszystkie te części nie wiele się różnią od siebie. Właściwie to zmieniają tylko pojazdy, trasy i poprawiają grafikę ale to ostatnie zawsze na tyle mało, że jest poniżej średniej. Przydałaby się wreszcie jakaś większa odmiana bo choć gra bardzo fajna to jednak już zaczyna mnie to nudzić.

Gra na pewno warta pogrania, szczególnie że stworzyli ją nasi południowi sąsiedzi.

*
XBARTEKX
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Len pisze:
Nie nazwałbym jej
Cytat:
bardzo realistyczną symulacją tirowca
ponieważ w pierwszych częściach te TIRy mają strasznie mały promień skrętu, jak w osobowych samochodach. Brakuje też poczucia tej masy pojazdu.

To wszystko zostało poprawione w nowszych odsłonach począwszy od Pedal To The Metal, które jest świetne. Szkoda tylko, że wszystkie te części nie wiele się różnią od siebie. Właściwie to zmieniają tylko pojazdy, trasy i poprawiają grafikę ale to ostatnie zawsze na tyle mało, że jest poniżej średniej. Przydałaby się wreszcie jakaś większa odmiana bo choć gra bardzo fajna to jednak już zaczyna mnie to nudzić.

Gra na pewno warta pogrania, szczególnie że stworzyli ją nasi południowi sąsiedzi.

Konkretnie którzy?? Nigdy nie wnikałem. Ale jeśli chodzi o mnie to grałem tylko w Haulin i jedynke i jestem zadowolony ;].

*
Pavcio
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Sorry że zadaję może dziwne pytanie, ale jak 13-latek może wiedzieć czy prowadzenie ciężarówki w grze jest realistyczne, skoro nie może mieć jeszcze prawa jazdy? Bo jakoś nie wierzę żeby ktoś dał dzieciakowi w tym wieku prowadzić TIR-a (no chyba że inny dzieciak) :D

*

XBARTEKX
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Pavcio pisze:
Sorry że zadaję może dziwne pytanie, ale jak 13-latek może wiedzieć czy prowadzenie ciężarówki w grze jest realistyczne, skoro nie może mieć jeszcze prawa jazdy? Bo jakoś nie wierzę żeby ktoś dał dzieciakowi w tym wieku prowadzić TIR-a (no chyba że inny dzieciak)

Mój wujek XDDD Żartuje. Nie no po prostu chodzi mi o to że dużo aspektów z życia realnego wymieniono i jo :]. Mojego zdania nie zmienisz ja uważam że to jest realistyczne i puj :].

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

*
XBARTEKX
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Aha no cóż dałbym ci pomógł ale nie dam ;]. A tak nawiasem mówiąc bawiłem sie w jedynce na czitach i jeździłem formułą jeden bardzo fajnie sie drewno rozwozilo kurde. Tylko drewno można było rozwozić bo inaczej byś miał damage 100% :].

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

I jednak sprawdziło się to, co pisałem w newsach kiedy czeskie SCS Software ogłosiło, że 18 Wheels Of Steel: Long Haul będzie ostatnią odsłoną serii. Nie minęło wiele czasu zanim wzięli się za kolejną część. Jednak teraz widać, że naprawdę się napracowali i postanowili zrobić coś więcej niż tylko dodać nowe pojazdy, usunąć ciekawe towary i zmodyfikować trasy.

Najnowsza odsłona nosi tytuł 18 Wheels of Steel: Extreme Trucker i słowo "extreme" chyba dobrze do niej pasuje. Tym razem będziemy mieli możliwość pojeżdżenia nie tylko po Ameryce Płn., nie Po Europie, a po całym świecie. Już nie mogę się doczekać trasy przez Syberię :) Zresztą, na screenach widać jak wiele to zmienia. Ot, choćby po krętych trasach górskich których do tej pory praktycznie nie było. Co najlepsze, TopWare Poland już zapowiedziało, że wyda grę w naszym kraju. I choć po Euro Truck stwierdziłem, że więcej kijem nie gier od Czechów, to jakoś trudno mi się powstrzymać przed czymś takim:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[film]https://www.youtube.com/watch?v=5OyN-zV3M9g[/film]

*
Ming
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

ojojoj ale gra, to trzeba mieć. Wiadomo coś odnośnie premiery :?:

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Ming pisze:
ojojoj ale gra, to trzeba mieć. Wiadomo coś odnośnie premiery :?:

Wiadomo :) . Gra wyjdzie w listopadzie 2009 za pośrednictwem Topware Poland.

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Jakoś nie lubię w ogóle żadnych Hard Trucków (zarówno gry, jak i TIRów i ich kierowców w rzeczywistości)... może jednak warto dać im szansę i spróbować? Swoboda spora no i coś innego niż rozjeżdżanie cywili czy policjantów znane z serii "GeTeAa".

*
Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Szczególnie jak się ma kierownicę i łopatki zmiany biegów używane jako kierunkowskazy xD

*
Ming
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

Cytuj:
po całym świecie

Ciekawe czy uwzględnili stan polskich dróg ;) i to, że najwięcej autostrad jest w planach :P Bo jak tak, to dopiero będzie jazda.

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Wątpię. Co kraj to inne drogi, jakoś nie wyobrażam sobie tego w grze :]

*
Ming
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

Kolega mówił mi, że na gryonline są już podane wymagania gry i z tego co wiem to są, jak na taka grę niewielkie :) No chyba że gryonline nie zawsze są wiarygodną stroną :/

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   1, 2  Następna