Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 222 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna
Autor Wiadomość
Perry
Post : 26 wrz 2010 02:35
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


Starchris pisze:
Zaktualizowałem nakładkę.

Dzięki Starchris.. :)
Dzięki Jazz...

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


Ostatnio zmieniony 26 wrz 2010 02:36 przez Perry, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
Jaahquubel
Post : 20 paź 2010 20:44
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1126
  • Dołączył: 28.05.2007
  • Skąd: Z Trakony


Niektóre mapy się nie wczytują. Mają niepoustawiane punkty wejścia, albo coś w tym stylu. Przydałoby się coś z tym zrobić.


*
  WWW
Starchris
Post : 20 paź 2010 20:50
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


Jaahquubel pisze:
Niektóre mapy się nie wczytują. Mają niepoustawiane punkty wejścia, albo coś w tym stylu. Przydałoby się coś z tym zrobić.

Ale napisz które mapy się nie wczytują i czy grasz na nakładce JA2 na Wildfire czy na zwykłym JA2 UB.

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
Jaahquubel
Post : 20 paź 2010 20:54
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1126
  • Dołączył: 28.05.2007
  • Skąd: Z Trakony


Zwykłe JA2,5UB. W tej chwili nie mogę sprawdzić które nie wchodzą.


*
  WWW
Starchris
Post : 20 paź 2010 20:58
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


Jaahquubel pisze:
Zwykłe JA2,5UB

To w takim razie musisz poczekać aż się Perry odezwie bo to on powinien wiedzieć co i jak. Myślałem, że grasz na nakładce bo wtedy miałbym wiedzę na temat tego co i jak. Niestety w modyfikacje Critical Edge nigdy nie grałem.

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
Perry
Post : 26 paź 2010 18:24
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


Jaahquubel pisze:
Niektóre mapy się nie wczytują. Mają niepoustawiane punkty wejścia, albo coś w tym stylu. Przydałoby się coś z tym zrobić.

Siema chwilowo nie mam neta wiec tak z doskoku, z tego co pamietam, tylko D7, D8 byly bez punktow wejscia i wyjscia, ale i tak je usunalem zanim wyslalem paczke na forum, wiec z tego co wiem wszystko powinno chodzic jak nalezy...Jesli napiszesz ktore sektory sprawdze o co chodzi. :)

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


*
 
Jaahquubel
Post : 30 paź 2010 20:44
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1126
  • Dołączył: 28.05.2007
  • Skąd: Z Trakony


Net już mam, ale nie bardzo mam dostęp do gry i przede wszystkim czas na takie pierdoły.
Czy możliwe jest, żeby ta sama mapa u jednej osoby się wczytywała, a u innej nie? Jeśli tak, to nie rozumiem, a jeśli nie, to sam sobie sprawdź. :P (Żart)


Ostatnio zmieniony 30 paź 2010 20:44 przez Jaahquubel, łącznie zmieniany 1 raz

*
  WWW
Jaahquubel
Post : 09 lis 2010 20:48
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1126
  • Dołączył: 28.05.2007
  • Skąd: Z Trakony


Tak mi się przypomniało, że chodziło o jakieś sektory podziemne. Ale nie tylko, chyba też naziemne o tych samych współrzędnych.
Może nie ma punktów wejścia do podziemi?


*
  WWW
Perry
Post : 11 lis 2010 14:56
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


Jaahquubel pisze:
Tak mi się przypomniało, że chodziło o jakieś sektory podziemne. Ale nie tylko, chyba też naziemne o tych samych współrzędnych.
Może nie ma punktów wejścia do podziemi?

No jeśli chodzi o podziemia to nie ma napewno, bo nie potrafiłem zgrac punktów wejścia i wyjscia, wiec napewno nie działają, jesli chodzi o naziemne wszystkie powinny smigać bez zarzutu.
Jaahquubel pisze:
Czy możliwe jest, żeby ta sama mapa u jednej osoby się wczytywała, a u innej nie? Jeśli tak, to nie rozumiem, a jeśli nie, to sam sobie sprawdź. (Żart

??? :okulary2:

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


*
 
Perry
Post : 10 lis 2011 17:05
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


Jaahquubel pisze:
Czy możliwe jest, żeby ta sama mapa u jednej osoby się wczytywała, a u innej nie? Jeśli tak, to nie rozumiem, a jeśli nie, to sam sobie sprawdź. (Żart)


Jak pisałem wyżej, spróbuj UB, a nie zwykłe JA2, w zwykłym JA2, możesz napotykać na niespodzianki w stylu sznurki na pranie czy brak punktów wejścia i wyjścia... A czy możliwe jest?? Tego nie wiem, ale u mnie chodzi wszystko poprawnie..

Na dowód, że nie ma niespodzianek wysyłam kolejne screeny z CE:

Załącznik:
d6.jpg
d6.jpg [ 85.37 KiB | Przeglądany 847 razy ]


Załącznik:
e8.jpg
e8.jpg [ 84.02 KiB | Przeglądany 847 razy ]


Załącznik:
b7.jpg
b7.jpg [ 83.5 KiB | Przeglądany 847 razy ]


Załącznik:
c11.jpg
c11.jpg [ 79.41 KiB | Przeglądany 847 razy ]


Oczywiście mógłbym wysłać jeszcze z 50 takich screenów i błędów na nich nie uraczysz, ale nie chce mi sie w to bawić... ;)

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


*
 
Jaahquubel
Post : 10 lis 2011 21:11
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1126
  • Dołączył: 28.05.2007
  • Skąd: Z Trakony


Nie chodzi o wczytywanie się w edytorze. Chodzi o to, że jak odpaliłem JA2,5UB z ustawioną kampanią Critical Edge, w oknie historii i komunikatów, po lewej na dole na ekranie mapy, były komunikaty o błędzie załadowania mapy dla kilku map.


*
  WWW
Perry
Post : 11 lis 2011 14:17
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


Jaahquubel pisze:
Nie chodzi o wczytywanie się w edytorze. Chodzi o to, że jak odpaliłem JA2,5UB z ustawioną kampanią Critical Edge, w oknie historii i komunikatów, po lewej na dole na ekranie mapy, były komunikaty o błędzie załadowania mapy dla kilku map.


Proszę bardzo:

Załącznik:
CE4.jpg
CE4.jpg [ 72.93 KiB | Przeglądany 809 razy ]


Załącznik:
CE5.jpg
CE5.jpg [ 73.98 KiB | Przeglądany 809 razy ]


Załącznik:
CE6.jpg
CE6.jpg [ 73.31 KiB | Przeglądany 809 razy ]


Załącznik:
CE7.jpg
CE7.jpg [ 73 KiB | Przeglądany 809 razy ]


Załącznik:
CE8.jpg
CE8.jpg [ 73.18 KiB | Przeglądany 809 razy ]


Załącznik:
CE9.jpg
CE9.jpg [ 74.27 KiB | Przeglądany 809 razy ]


Załącznik:
CE10.jpg
CE10.jpg [ 72.99 KiB | Przeglądany 809 razy ]


Załącznik:
CE11.jpg
CE11.jpg [ 72.95 KiB | Przeglądany 807 razy ]


Załącznik:
CE12.jpg
CE12.jpg [ 72.92 KiB | Przeglądany 807 razy ]


Załącznik:
CE14.jpg
CE14.jpg [ 74.01 KiB | Przeglądany 807 razy ]


Załącznik:
CE11.jpg
CE11.jpg [ 72.95 KiB | Przeglądany 807 razy ]


Załącznik:
CE12.jpg
CE12.jpg [ 72.92 KiB | Przeglądany 807 razy ]


Załącznik:
CE14.jpg
CE14.jpg [ 74.01 KiB | Przeglądany 807 razy ]


To by było na tyle, żadnych błędów nie zauważyłem w historii gry...

Trochę nie po kolei, ale liczy sie efekt.. Niektóre screeny są pokazane po dwa razy, nie wiem dlaczego..


Załączniki:
CE3.jpg
CE3.jpg [ 74.05 KiB | Przeglądany 809 razy ]
CE2.jpg
CE2.jpg [ 72.87 KiB | Przeglądany 809 razy ]
CE1.jpg
CE1.jpg [ 72.92 KiB | Przeglądany 809 razy ]

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


Ostatnio zmieniony 11 lis 2011 14:14 przez Perry, łącznie zmieniany 3 razy
*
 
Jaahquubel
Post : 11 lis 2011 23:31
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1126
  • Dołączył: 28.05.2007
  • Skąd: Z Trakony


Świeżo zassany z JACenter plik z mapami. JA2,5UB v. 1.01.
Widok na początek:
Załącznik:
1.png
1.png [ 226.39 KiB | Przeglądany 785 razy ]

I zmontowany ciąg dalszy:
Załącznik:
c.png [10.03 KiB]
Nie pobierany

Może po prostu to, co wisi na stronie to nie jest to samo, co to, co masz na dysku?


Ostatnio zmieniony 11 lis 2011 23:33 przez Jaahquubel, łącznie zmieniany 2 razy

*
  WWW
Perry
Post : 12 lis 2011 04:09
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


Jaahquubel pisze:
Może po prostu to, co wisi na stronie to nie jest to samo, co to, co masz na dysku?


Faktycznie dziwne to troche, nie wiem dlaczego jest tam tyle bledow, trzeba bedzie w takim razie wrzucic jeszcze raz mapy z CE, ktore nie zawieraja bledow.. (sorry, brak polskich znakow).

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


Ostatnio zmieniony 13 lis 2011 23:49 przez Perry, łącznie zmieniany 3 razy

*
 
Perry
Post : 13 lis 2011 23:49
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 571
  • Dołączył: 09.09.2008
  • Skąd: Old York


Mapy do JA 2,5 Critical Edge zostały zauktualizowane przez Starchrisa i są dostępne w dziale "download".

P.S. Prośba gdyby ktoś zauważył kolejne problemy typu: brak punktów wejścia i wyjścia bardzo proszę o kontakt.. Choć mam nadzieje, ze już takowych nie bedzie..

_________________
Obrazek
"Na jednego zwycięzcę przypada jeden przegrany"


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna


cron