Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
Zibo
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Przeszedłem wersje New Clasic 1.34 z małymi nieistotnymi problemami, wersja 1.45 do zdobycia lotniska Drassen działało OK. Potem już same problemy, drugi kwartał miasta po zabiciu Dorren spadek lojalności a jest ich w sektorze ponad 10 skończyłem ten kwartał na lojalności 10% po zdobyciu 3 sektora miasta miałem 20% no i OK. Wyszkoliłem samoobronę i dalej kopaczka. Do Almy z żadnego sektora nie można dostać się wywala do Windowsa. Jaki problem mam z tą wersją podpowiedzcie . Proszę

*

Starchris
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Postaram się jeszcze dzisiaj sprawdzić co jest nie tak i naprawić ewentualne błędy. Jeśli możesz to napisz mi, o które dokładnie sektory Almy chodzi.

*

Zibo
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Próbowałem z wszystkich przyległych sektorów efekt z każdego był ten sam. Natomiast podejrzewam że moja podstawa do instalacji NC 1.45 to JA 2 v1.05pl jest jakoś skonfliktowana z 1.45 próbowałem póżniej zdobyć Cambrię i podobnie jak w Drasen problem z Doren występował z Anie Olgą . Po zdoyciu 3 sektorów Cambrii miałem 1% lojalności. W jakiś sposób Doren Anie Olga traktowani są przez grę jak cywile.

*

Starchris
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Zibo pisze:
Próbowałem z wszystkich przyległych sektorów efekt z każdego był ten sam.

Ok. Dzięki. Posprawdzam wszystko.

Zibo pisze:
Natomiast podejrzewam że moja podstawa do instalacji NC 1.45 to JA 2 v1.05pl jest jakoś skonfliktowana z 1.45

To nie ma żadnego znaczenia ponieważ New Classic zmienia każdą wersję na JA2 Gold 1.12 ENG.

Zibo pisze:
próbowałem póżniej zdobyć Cambrię i podobnie jak w Drasen problem z Doren występował z Anie Olgą . Po zdoyciu 3 sektorów Cambrii miałem 1% lojalności. W jakiś sposób Doren Anie Olga traktowani są przez grę jak cywile.

No własnie ja zmieniłem, że zabicie cywila powoduje wzrost lojalności, a nie spadek ale widzę, że nie działa to u wszystkich prawidłowo. Będę musiał się jeszcze raz temu przyjrzeć.

Dodano: 10 mar 2012 13:56

Sprawdziłem dokładnie i u mnie wszystko działa bez najmniejszego problemu. Prawdopodobnie Twoja aktualna gra uaktywniła coś co powoduje, że nie możesz wejść do Almy dlatego jeśli możesz to prześlij mi wszystkie Twoje save'y z Twojej gry (przede wszystkim te sprzed wejścia do Almy) bo inaczej tego błędu nie naprawię. Napisałem Ci wiadomość na PW.

Na chwilę obecną poniższy patch powinien załatwić sprawę. Są to mapy Almy z wersji 1.34 i nowy plik EXE, który powinien poprawić problem ze spadającym morale za zabijanie cywili.

http://www.mediafire.com/?ooc1l991ehpa1yp

*

Zibo
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Tym razem mam problem w New Classic 1.13 nie da się wejść do dwóch dolnych sektorów Almy za każdym razem z przyległych sektorów wywala do Windowsa. Górne częśi Almy zdobyłem bez problemu. W związku z tym mam pytanie czy wymiana map z new classic 1.34 zadziała czy jest to inny format map?

*

Starchris
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Zibo pisze:
Tym razem mam problem w New Classic 1.13 nie da się wejść do dwóch dolnych sektorów Almy za każdym razem z przyległych sektorów wywala do Windowsa. Górne częśi Almy zdobyłem bez problemu. W związku z tym mam pytanie czy wymiana map z new classic 1.34 zadziała czy jest to inny format map?

Jak najbardziej zadziała i możesz śmiało ten patch wdrożyć.

A powiedz mi jeszcze, którą wersje masz: 1.00 czy 1.01 ?

*

Zibo
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Ajest wersja 1.01? Bo nie czytałem by była a często przeglądam forum.

*

Starchris
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

*

Zibo
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Kurka wodna spróbuję od nowa bo na wersji 1.00 nadal mam problem z Skayraiderem jak coś wyniknie dam znać. Pozdrowienia

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie