Jagged Alliance Center - Forum

Dzisiaj jest 19 sty 2018 19:06


Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 129 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Wiadomość
Archival
Post : 18 lut 2012 00:48
Offline
Szeregowy
  • Posty: 3
  • Na JAC od: 14.02.2012


Witam
Niedawno zainstalowałem moda 1.13 (najnowszy realase na
stronie). Spróbowałem połączyć się na multiplayerze z kumplem
przez hamachi ale nie widzi mojego serwera.

Jakieś rady?


*
 
Starchris
Post : 18 lut 2012 01:55
Offline
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1874
  • Na JAC od: 25.06.2010


Sprawdź poniższe tematy, może w którymś znajdziesz odpowiedz na Twój problem.

multiplayer-f46.html

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
Bloomy
Post : 23 lis 2012 13:15
Offline
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 14
  • Na JAC od: 05.09.2012


Działa to jeszcze?


*
 
lost
Post : 23 lis 2012 14:36
Offline
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral
  • Posty: 48
  • Na JAC od: 21.11.2011


A czy możliwa jest rozgrywka w trybie hot seats?

_________________
Obrazek


*
 
Bloomy
Post : 25 lis 2012 13:06
Offline
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 14
  • Na JAC od: 05.09.2012


Cześć. Czy jeżeli założę serwer hamachi, to kumpel może się normalnie pod niego podpiąć i będziemy mogli grać w dm'a, albo coopa?


*
 
Starchris
Post : 25 lis 2012 13:36
Offline
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1874
  • Na JAC od: 25.06.2010


Raczej tak. Nigdy nie grałem w MP, ale jak nie spróbujesz to się nie przekonasz na 100%.

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
Bloomy
Post : 26 lis 2012 18:46
Offline
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 14
  • Na JAC od: 05.09.2012


Gra wywala gdy dajemy done po ustaleniu pozycji. I nie możemy zmienić mapy z Omerty.

/Update: Wgraliśmy bugfix, co prawda wywala jakieś błędy w coopie ale w dm da się grać.


*
 
Rodis
Post : 26 lis 2012 20:47
Offline
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 26
  • Na JAC od: 25.08.2009


a jak go uruchomić?


*
 
Bloomy
Post : 26 lis 2012 23:59
Offline
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 14
  • Na JAC od: 05.09.2012


Normalnie. Ściągasz 1.13, bugfixa i grasz z kumplem/ami.


*
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Przejdź do:  

Dzisiaj jest 19 sty 2018 19:06


Podobne tematy
 Tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Załączniki Multiplayer - Jak włączyć ?

[ Przejdź na stronęPrzejdź na stronę: 1, 2 ]

Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. JA 2 Forumowy multiplayer

[ Przejdź na stronęPrzejdź na stronę: 1, 2 ]

Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Kushin Serwer - Multiplayer

[ Przejdź na stronęPrzejdź na stronę: 1, 2 ]

Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Komendy multiplayer

Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Zmiana celownika w Multiplayer

Wyświetl najnowszy post

 


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników