Jagged Alliance Center - Forum

Dzisiaj jest 21 lut 2018 14:56


Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Adarkar
Post : 11 wrz 2008 10:14
Offline
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 23
  • Na JAC od: 11.09.2008


Pobralem i zainstalowalem z RapidSVN moda 1.13 nastepnie pobralem z JAC polskie tlumaczenie do JA 1.13 i po zainstalowaniu mam problem z zachowaniem wrogich jednostek a mianowicie przestaly wchodzic na dachy, co jest zmora ale uprzyjemnia granie. Czy moze ktos cos podpowiedziec?
Pozdrawiam ADARKAR

_________________
"Si vis pacem, para bellum" Tytus Liwiusz
Wszystko co mozna bylo powiedzic zostalo powiedziane
wszystko co mozna napisac zostalo juz napisane


Ostatnio zmieniony 10 kwie 2009 13:47 przez Adarkar, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
Popuś
Post : 11 wrz 2008 10:37
Offline
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży
  • Posty: 382
  • Na JAC od: 01.06.2006
  • Skąd: I tak tu nie trafisz


Same z siebie przestały wchodzić na dachy? Jak dla mnie to średnio prawdopodobne, aby było to wina spolszczenia. U mnie nie zawsze się na dachy pakowali, czasem było to po prostu nieopłacalne dla nich, czasem nie mieli tyle czasu xD Raczej przypadek, w kilku sektorach, pograj jeszcze trochę to pewnie się okaże, że wchodzą jak dawniej.

_________________
Obrazek


*
  WWW
Adarkar
Post : 11 wrz 2008 12:04
Offline
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 23
  • Na JAC od: 11.09.2008


Moze jest jak mowisz. W nocy probowali odbic bronione przez moj oddzial miasto i ich wybilem siedzac na dachu a bylo ich ze 30 albo lepiej az polowa z moich nie miala juz amunicji (poczatek gry :)). Gdyby weszli za dach to by walili jak do kaczek.

_________________
"Si vis pacem, para bellum" Tytus Liwiusz
Wszystko co mozna bylo powiedzic zostalo powiedziane
wszystko co mozna napisac zostalo juz napisane


*
 
Adarkar
Post : 12 wrz 2008 06:52
Offline
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 23
  • Na JAC od: 11.09.2008


Niestety nie wchodza na dachy. Dwa miasta zdobyte :( i nic.

_________________
"Si vis pacem, para bellum" Tytus Liwiusz
Wszystko co mozna bylo powiedzic zostalo powiedziane
wszystko co mozna napisac zostalo juz napisane


*
 
Bartek0511
Post : 12 wrz 2008 07:02
Offline
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Na JAC od: 11.07.2006




*
 
Boxster
Post : 01 mar 2009 20:19
Offline
Szeregowy
  • Posty: 3
  • Na JAC od: 25.06.2008


Też mam problem z 1.13. Zainstalowałem:
1.) czystą wersję JA2 PL (cd-action);
2.) JA2 v1.13 Release (EN) [1.0.0.2085];
3.) 113_spolszczenie_2085_pele;
i podczas grania jak i w samym menu nie mam PL czcionek?
Jest na to jakaś prosta rada?
Może to banalny problem, ale się motam i szczerze liczę na wiedzę kolegów...
Z góry wielkie dzięki!


*
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie

Przejdź do:  

Dzisiaj jest 21 lut 2018 14:56


Podobne tematy
 Tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Załączniki Nie da się rzucać granatami (JA2 1.13 PL build 3356)

Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. JA2 1.13(7435) PL nie chce odpalić

Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Nie działa drop item oraz pokazywanie ekwipunku

Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Czemu nie chce padać deszcz

Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Nie mogę szkolić samoobrony w Cambrii

Wyświetl najnowszy post

 


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników