Jagged Alliance Center - Forum

Dzisiaj jest 19 lip 2018 21:36


Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
damiobear
Post : 20 lut 2017 20:29
Offline
Szeregowy
  • Posty: 3
  • Na JAC od: 20.02.2017


Witam pobrałem dziś https://jagged-alliance.pl/plik215/
wypakowałem ładnie, zrobiłem wszystko co potrzeba jeśli chodzi o uruchamianie gry w WIN 8.1 lecz wyskakuje mi błąd ciągle

========== Mon Feb 20 19:15:43 2017 ==========
File : ..\src\Core\vfs_file_raii.cpp
Line : 50
Location : vfs::COpenReadFile::COpenReadFile

Could not open file : Data\Ambient.slf

[0.715268] : Could not initialize library [ Data\Ambient.slf ] in : profile [ SLF Libs ], path [ Data\Ambient.slf ]


I nie mam pojęcia w czym problem gdyby ktoś mógł pomóc byłbym wdzięczny bardzo!


*
 
Starchris
Post : 21 lut 2017 14:32
Offline
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1875
  • Na JAC od: 25.06.2010


Gra nie widzi plików z oryginalnego JA2. Na pewno tego moda przekopiowałeś na podstawkę, czyli klasyczne JA2? Czy może wypakowałeś i od razu chciałeś uruchomić grę?

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
damiobear
Post : 21 lut 2017 16:08
Offline
Szeregowy
  • Posty: 3
  • Na JAC od: 20.02.2017


Pobrałem to co znajduje się pod tym linkiem co podałem, wypakowałem gre, poźniej chciałem uruchomić od razu właśnie i był od razu ten błąd. Później doczytałem, że trzeba do WIN 8.1 pobrać pare plików jeszcze więc to zrobiłem ale nadal to samo.


*
 
Starchris
Post : 21 lut 2017 16:13
Offline
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1875
  • Na JAC od: 25.06.2010


Troszkę się nie zrozumieliśmy.

Cytuj:
Preferowana podstawa: JA2 1.05r PL lub JA2 Gold 1.12 ENG

Musisz posiadać zwykłe pełne JA2 jako podstawę. Żadna modyfikacja nie pójdzie samodzielnie.

Cytuj:
Do instalacji nie są potrzebne żadne dodatkowe pliki. Modyfikację wypakowujemy i wszystkie pliki i foldery w jej głównym katalogu, kopiujemy bezpośrednio do miejsca zainstalowania JA2. Grę uruchamiamy za pomocą pliku "ja2.exe".

Potem musisz wszystkie pliki samej modyfikacji, skopiować i wkleić do głównego katalogu JA2 i dopiero wtedy uruchomić.

Pytanie czy masz samą grę JA2 z 1999 roku, czy nie???

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
damiobear
Post : 21 lut 2017 16:16
Offline
Szeregowy
  • Posty: 3
  • Na JAC od: 20.02.2017


Aaaa wybacz, ja myślałem, że Pobieram właśnie grę JA2 a nie samą modyfikacje.

Czyli wszystko jasne, mój błąd. Przepraszam za problem


*
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie

Przejdź do:  

Dzisiaj jest 19 lip 2018 21:36


Podobne tematy
 Tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Brak możliwości szkolenia milicji ?

Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. JA2 WF + WF Classic Mod Patch + 1.13 = brak dostaw Bobby Ray

Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Bobby Ray's - brak kalibru w opisie broni i amunicji

Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Brak polskich znaków i wyłączanie gry

Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Brak informacji o ruchach wrogów na mapie Arulco

Wyświetl najnowszy post

 


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: BingBot i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników