Jagged Alliance Center - Forum

Dzisiaj jest 20 lip 2018 05:18


Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
krutek1000
Post : 31 sty 2013 21:04
Offline
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 17
  • Na JAC od: 02.06.2011


Witam.
Pobrałem ten plik a następnie wypakowałem o do JA2 1.13

Wszystko się ładnie wypakowało, ale przy włączaniu gry pojawia mi się taki komunikat :


[i]JA2 Fatal Error

========= Thu Jan 31 04:19 2013 =========
File : ..\src\Core\vfs_init.cpp
Line : 286
Location : vfs_init::initVirtualFileSystem

Could bot iniialize library [ Data\Ambiet.slf ] in : profile [ SLF Libs ], path [ Data\Ambiet.slf ][/i]


No i nie wiem co zrobić...

_________________
...


*
 
Starchris
Post : 31 sty 2013 21:33
Offline
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1875
  • Na JAC od: 25.06.2010


Brakuje mu plików, dlatego krzyczy. Musiało się nie wszystko skopiować. Poza tym brakuje mu takich plików jakbyś w ogóle tego wszystkiego nie przekopiował na czyste JA2, tylko Arulco revisited wrzucił na 1.13 i chciał odpalić, tak nie zadziała. Musi być jeszcze podstawa w postaci pełnej wersji JA2.

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
micand1989
Post : 31 sty 2013 21:42
Offline
Awatar użytkownika
Major
Major
  • Posty: 1563
  • Na JAC od: 30.12.2010
  • Skąd: Łagiewniki Nowe


Bo tego się nie wypakowuje do katalogu 1.13.....

Wypakuj do głównego katalogu z podstawową wersją, odpal INI edytor i zmień wersję na Data_AR (czy data_ar1.13) coś takiego. I dopiero odpal grę.

_________________
Obrazek
Obrazek


*
 
krutek1000
Post : 01 lut 2013 01:14
Offline
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 17
  • Na JAC od: 02.06.2011


No nie, wypakowałem do głównego folderu z grą.

W INI też zmieniłem na AR ale nic...

Z tego co się domyślam brakuje jakiejś biblioteki pliku ambient.slf
Wiecie może gdzie znaleźć taki plik, który mógłby to naprawić ?

_________________
...


*
 
micand1989
Post : 01 lut 2013 11:45
Offline
Awatar użytkownika
Major
Major
  • Posty: 1563
  • Na JAC od: 30.12.2010
  • Skąd: Łagiewniki Nowe


Niemożliwe że nie ma tego. Zrób Re-instalke "podstawy" i jeszcze raz zarzuć na to AR 1.13

Ten plik o którym piszesz to plik który znajduje się w podstawowej wersji JA2.

_________________
Obrazek
Obrazek


*
 
krutek1000
Post : 02 lut 2013 01:36
Offline
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 17
  • Na JAC od: 02.06.2011


Bardzo dziękuje za pomoc.

Ten plik był, ale prawdopodobnie był uszkodzony.

Przeinstalowałem grę, dodałem AR 1.13 a następnie i działa.

Jeszcze raz dziękuje.

_________________
...


*
 
dzidek1983
Post : 13 wrz 2013 12:37
Offline
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 26
  • Na JAC od: 02.07.2009


dodam że też w to gram obecnie i jest to jeden z najfajniejszych modów bazujących na historii za JA2
mapy są ciekawe, poziom trudność wyważony ale wymagający a do tego problemy z bronią pozwalają więcej pobawić się nieco gorszymi pukawkami


*
 
SaviolaMaster
Post : 20 paź 2013 15:03
Offline
Plutonowy
Plutonowy
  • Posty: 206
  • Na JAC od: 23.12.2010


A ja mam taki problem, że mi się odpalić nie chce. Nic się nie dzieje, nie ma jaggeda w procesach.
Nie wiem o co chodzi. Na początku antywirus mi rozwalał wszystko (czarny ekran i kaput), potem jak go wyłączałem to było spoko.
Od wczoraj nagle nie reaguje mi .exe. Reinstalowałem z 10 razy albo i lepiej.
Podstawka to JA 2 Gold 1.12, Win 7 Ultimate x 64.
Dodam, że żadne administratory, zgodności i rozdzielczości nie pomagają.

_________________
Obrazek


*
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie

Przejdź do:  

Dzisiaj jest 20 lip 2018 05:18


Podobne tematy
 Tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Załączniki DBB-MOD na release 4870

[ Przejdź na stronęPrzejdź na stronę: 1, 2, 3 ]

Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Załączniki Wielkość oddziału w 1.13(4870)

[ Przejdź na stronęPrzejdź na stronę: 1, 2 ]

Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. [Bug] wywala do windowsa przy wczytywaniu gry.

Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. [Bug] Wywalanie do Windowsa przy Filmikach

Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Wyłącza grę przy cutscenkach

Wyświetl najnowszy post

 


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników
cron