Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
Len
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

ObrazekJak ten czas leci, to już nasz piąty wspólny konkurs, a drugi z firmą TopWare Poland. Ostatni okazał się nad wyraz popularny, pomimo krótkiego okresu przyjmowania zgłoszeń. Ale w sumie nie powinniśmy się dziwić, w końcu do wygrania była prawdziwa turówka taktyczna, więc nie byle co. Dziś mamy dla Was coś zupełnie nowego. Coś z pogranicza świata strategii oraz strzelanek z widokiem z perspektywy pierwszej osoby. Tym "czymś" jest Raven Squad, projekt debiutanckiego studia Atomic Motion z siedzibą w Budapeszcie. A Wy możecie zgarnąć jeden z czterech oryginalnych egzemplarzy gry!

Fundatorem nagród jest firma TopWare Poland. Konkurs odbywa się w dniach 10.10.2009 - 18.12.2009r. Jedyne, co musicie zrobić to odpowiedzieć na trzy bardzo proste pytania: dwa zamknięte i jedno otwarte.

Przejdź do strony konkursowej!

Udział w konkursie może wziąć każdy, za wyjątkiem członków redakcji JACenter. Nieuczciwych ostrzegam przed wysyłaniem podwójnych zgłoszeń, w przypadku wykrycia oszustwa traci się możliwość udziału (w tym i przyszłych). Po losowaniu wyślemy zapytanie o dane adresowe na adres e-mail podany w formularzu. W przypadku braku jakiejkolwiek odpowiedzi 3 dni od zakończenia konkursu, nagrody zostaną rozlosowane ponownie. Więcej informacji znajdziecie w regulaminie.

Czas trwania konkursu: 10.12.2009 - 18.12.2009
Ilość nagród: 4

Raven Squad to odważne połączenie dwóch odmiennych gatunków gier – typowej strzelaniny z widokiem z pierwszej osoby i strategii czasu rzeczywistego. Fabuła gry zabiera nas do roku 2011 gdzie dowodzimy dwoma oddziałami najemników zdanych wyłącznie na siebie w amazońskiej dżungli. Łącznie pod naszym dowództwem znajduje się ośmiu komandosów. Każdy z nich dysponuje innymi atrybutami, jak i również innym charakterem.

Dzięki połączeniu dwóch trybów gry, gracze mają możliwość dowolnego podejścia przeciwnika. Można w trybie strategicznym osłabić kluczowe pozycje wroga, a następnie w trybie akcji, np. snajperem, zlikwidować nieświadomych niczego przeciwników. Można również bez zbędnych ceregieli wybrać komandosa z ciężkim karabinem i w stylu Rambo przerzedzić oddziały wrogów i okoliczne zarośla. Płynne i efektowne przejście między trybem strategicznym a FPS pozwala w dowolnym momencie wkroczyć bezpośrednio do walki by wesprzeć swoich kolegów. Całość gry utrzymana w klimacie amerykańskiego kina akcji wczesnych lat 90 pozwala odetchnąć po wielu „poważnych” strzelaninach i nie raz rozbawi każdego gracza. [Zobacz więcej]

Przejdź do strony konkursowej!

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Zostało już mało czasu, więc radzę jak najszybciej wziąć udział w konkursie osobom, które jeszcze tego nie zrobiły ;)
Więcej takiej niepowtarzalnej okazji na święta mieć nie będziecie, a Jaggedowy Mikołaj też nie urzęduje przez cały rok :D

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Konkurs został zakończony.
Zwycięzcy zostali już wylosowani, możecie więc sprawdzać skrzynki pocztowe! :)

*
Olinka
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

Niestety nic w skrzynce nie znalazłam :/

Moja mała "pasja"

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Nie otrzymaliśmy jeszcze danych adresowych od jednej osoby. Jeżeli nie będzie ich do północy, jutro pozostali uczestnicy staną przed dodatkową szansą na zdobycie gry :)
Aha, radzę dla pewności sprawdzać również folder spam.

*
Olinka
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

Dzięki za rafe, faktycznie prawie w ogóle nie sprawdzam spamu :)

Ale nie, niestety tam tez nic nie ma : o (

Moja mała "pasja"

*

sirmicho
Plutonowy
Plutonowy

A ja się przyznam, że mnie wylosowano :)
Ot taka niespodzianka na święta:)

*
Olinka
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

sirmicho pisze:
A ja się przyznam, że mnie wylosowano :)
Ot taka niespodzianka na święta:)

:):):) gratuluje :) prezentu :)

Moja mała "pasja"

*

sirmicho
Plutonowy
Plutonowy

Olinka pisze:
:):):) gratuluje :) prezentu :)

A dzięki, dzięki. Zobaczymy co to za cudo. Nie lubię rts, ale za to lubię fps.
Gra nie ma zbyt wielu pochlebnych opinii, ale ciekaw jestem jak to wyjdzie w praniu.

7.62 też nie miał a mi się bardzo podoba (gdyby nie te bugi, to byłaby naprawdę świetna).

*
mtl
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

Zwycięzcy ogłoszeni, konkurs oficjalnie zakończony. Gratulacje dla szczęśliwców, którzy wygrali grę :ok:

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie