Svean pisze:
Co prawda misje typu random (Fugitives, Wapons) pomimo wykonania do końca nie zniknęły z pola aktualnych ale wszystkie misje fabularne działają bez zarzutu - i są w miarę logiczne (np misja VIP na która skarżył się Len nie polega tylko na dowiezieniu gościa ale na udaremnieniu zamachu
Hmm. U mnie nie było żadnej walki, dowiozłem go bezpiecznie bez przygód, zaminowałem teren i czekałem kilka dni a zamachu nie było, pomimo tego że patrole łaziły dookoła. Może to ma związek z błędem gry, w którym przeciwnik nie atakuje oddziału gracza, jeśli ten kliknie wejście w sektor? Tak zwykle omijałem patrole.
Svean pisze:
Póki nie skasowałem tego gościa barman nic mi nie chciał powiedzieć o Willym nawet na CGL 7
A mi powiedział, gościa nie kasowałem w ogóle, a dokumenty woziłem przy sobie aż do 12 CGL. Miałem quest na CGL chyba 6 lub 7.
Można zmienić w opcjach pokazywanie ostatniego wroga, będzie łatwiej znaleźć kogoś zaciętego w ścianie - zdarzało mi się. A później zmieniać z powrotem.

Teraz meczę Europa Universalis 3...
Ale, jak w takim randomie wytłuczesz bandytów a konwój zostawisz przy życiu (nie wszczynając jatki) to wzrośnie Ci reputacja i coś się też do CGL doda.